- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
16.BÖLÜM
Şahin Enis’e nişan almıştır ve ateş eder.Enis kolundan yaralanır.Adamlar telaşlanır.
Serdar: Allah’ım sana şükürler olsun,tim geldi Celil
Enis:Kim ateş etti lan bulun şunu
Şahin yerini değiştirerek başka bir yerden ateş etmeye başlar.
Enis:Orda lan gebertin şunu
Enis aynı anda da silahını Serdar ve Celil’e doğrultmuştur.
Enis:Geberin lann
Tam o anda da tim gelir Enis karnından vurulur.
Timden Abdullah makinalıyla taramaktadır:Geberin laaaann
Enis karnını tutarak ordan kaçmaya çalışır.Tim Serdar ve Celil’in ellerini çözer ve yerdeki ölen teröristlerin silahlarını alarak ateş ederler.Tüm teröristler ölür.
Celil:Şerefsiz kaçtı komutanım
Serdar:Kötü oldu bu
Serdar time dönerek şöyle der: ‘Siz burdaysınız Enis’i ilk vuran kimdi
O anda Şahin gözükür.
Celil: Aslanım benim be
Serdar:Şahin koçum kurtuldun demek o şerefsizlerin elinden
Tim hastaneye gelmiştir.Şahin olanları duyduktan sonra büyük bir şok geçirmiştir ama neyse ki tim arkadaşları tarafından sakinleştirilmiştir.
Serdar: Aslı’nın durumu nasıl Doktor ?
Doktor(üzgün bir şekilde): Aga Aslı çok kan kaybetmiş şuan 2.kez ameliyata alındı,dua’dan başka yapabileceğimiz bir şey yok
Enis üst kurulun yanındadır.
Üst kurul:Sana verdiğim özel göreve başlama vakti geldi
Enis:Eylem ne zaman efendim ?
Üst Kurul:Bomba hazırlandı her şey tamam hiç beklemedikleri bir anda vuracaz onları eylem yarın şimdi hemen yola çık,ama son operasyonundaki gibi başarısızlık istemiyorum
Enis:Emredersiniz,bu bomba belirlenen saatte belirlenen yerde patlayacak
Enis hemen hazırlıkları tamamladıktan sonra yola çıkmıştır.Ve arabada giderken bir adamıyla telefon görüşmesi yapmaktadır.
Enis: Duydun demi lan,bekle eğer timci kız ölmesse sen ne yapacağını biliyorsun
Adamı: Tamam Enis merak etme o timci kız ya ölecek ya ölecek
Tüm tim Aslı’ya dua etmektedir.Yarını olmuştur ve Aslı'nın durumu iyiye gitmektedir.Doktor hastayı yormadan 5 dakika görüşme izni vermiştir.Serdar,Celil,Şahin ve Doktor Aslı’nın odasında onunla birliktedir.O anda Enis’in gönderdiği adam Aslı’nın ölmediğini öğrenmiştir.İçinden şöyle der: ‘Aaa demek ölmedin kurşunla gebermediysen füzeyle gebereceksin’
Şahin Enis’e nişan almıştır ve ateş eder.Enis kolundan yaralanır.Adamlar telaşlanır.
Serdar: Allah’ım sana şükürler olsun,tim geldi Celil
Enis:Kim ateş etti lan bulun şunu
Şahin yerini değiştirerek başka bir yerden ateş etmeye başlar.
Enis:Orda lan gebertin şunu
Enis aynı anda da silahını Serdar ve Celil’e doğrultmuştur.
Enis:Geberin lann
Tam o anda da tim gelir Enis karnından vurulur.
Timden Abdullah makinalıyla taramaktadır:Geberin laaaann
Enis karnını tutarak ordan kaçmaya çalışır.Tim Serdar ve Celil’in ellerini çözer ve yerdeki ölen teröristlerin silahlarını alarak ateş ederler.Tüm teröristler ölür.
Celil:Şerefsiz kaçtı komutanım
Serdar:Kötü oldu bu
Serdar time dönerek şöyle der: ‘Siz burdaysınız Enis’i ilk vuran kimdi
O anda Şahin gözükür.
Celil: Aslanım benim be
Serdar:Şahin koçum kurtuldun demek o şerefsizlerin elinden
Tim hastaneye gelmiştir.Şahin olanları duyduktan sonra büyük bir şok geçirmiştir ama neyse ki tim arkadaşları tarafından sakinleştirilmiştir.
Serdar: Aslı’nın durumu nasıl Doktor ?
Doktor(üzgün bir şekilde): Aga Aslı çok kan kaybetmiş şuan 2.kez ameliyata alındı,dua’dan başka yapabileceğimiz bir şey yok
Enis üst kurulun yanındadır.
Üst kurul:Sana verdiğim özel göreve başlama vakti geldi
Enis:Eylem ne zaman efendim ?
Üst Kurul:Bomba hazırlandı her şey tamam hiç beklemedikleri bir anda vuracaz onları eylem yarın şimdi hemen yola çık,ama son operasyonundaki gibi başarısızlık istemiyorum
Enis:Emredersiniz,bu bomba belirlenen saatte belirlenen yerde patlayacak
Enis hemen hazırlıkları tamamladıktan sonra yola çıkmıştır.Ve arabada giderken bir adamıyla telefon görüşmesi yapmaktadır.
Enis: Duydun demi lan,bekle eğer timci kız ölmesse sen ne yapacağını biliyorsun
Adamı: Tamam Enis merak etme o timci kız ya ölecek ya ölecek
Tüm tim Aslı’ya dua etmektedir.Yarını olmuştur ve Aslı'nın durumu iyiye gitmektedir.Doktor hastayı yormadan 5 dakika görüşme izni vermiştir.Serdar,Celil,Şahin ve Doktor Aslı’nın odasında onunla birliktedir.O anda Enis’in gönderdiği adam Aslı’nın ölmediğini öğrenmiştir.İçinden şöyle der: ‘Aaa demek ölmedin kurşunla gebermediysen füzeyle gebereceksin’
16.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM