İstanbul okadar sıcak ki orucu istanbulda tutamadı diye nemsiz tarafa gitmiştiraaa cidden o nerde acaba 🙂
🙂
İstanbul okadar sıcak ki orucu istanbulda tutamadı diye nemsiz tarafa gitmiştiraaa cidden o nerde acaba 🙂
🙂
ayy ben onun yüzüne bakamamkı nasıl yakalıcaksam artık en iyisi gözümü bağlayıp öyle yakalamak
Tatildeaaa cidden o nerde acaba 🙂
🙂
Ardındanda fatih gibi 4 bölümde yayından kalksınhahahaha gözlerini baglarsan asla yakalayamazsin evinin kadini ol veya gamze ozcelik gibi bu diziden ayril baska diziye gec dizi tutmazsa yine buna gelirsin hem o zamana kadar bu adami yakalarlar.
Tatilde
zaten su anda ayni anda 15 dizide oynuyor bu diziden ciksa biseycik olmaz @Çiğdem-Ardındanda fatih gibi 4 bölümde yayından kalksın
gönderme yaptım xemrexxxi çağıramıyorumzaten su anda ayni anda 15 dizide oynuyor bu diziden ciksa biseycik olmaz @Çiğdem-
sen pamuk prensesi niye okumadin vampir sirlari 8. bolumde var okusana melunreyiz napmış öyle
bunu da okumadım ki çiğdemin mesaja cevap verdimsen pamuk prensesi niye okumadin vampir sirlari 8. bolumde var okusana melun
ama sen normalde okurdun pamuk prensesi vampirsirlar 8. bolum vampir sirlari degil pamuk prenseso foto ve videolar ne öyle 😱
bunu da okumadım ki çiğdemin mesaja cevap verdim
Polat şaşmaz ve diğer ön yargılılar mrt-06 Yakamoz-Asi için yaptımo foto ve videolar ne öyle 😱
seni at yapmışşş ve ben yiyordum seni ıyyyo foto ve videolar ne öyle 😱
yamyama bagladik iyiceseni at yapmışşş ve ben yiyordum seni ıyyy
sevdalukun intikamı derler buna ve sihirli annemin intikamı derlero foto ve videolar ne öyle 😱
korkunçluğu yüksekmi
O erkeklere ait şeyler var ikinci videoda 😉korkunçluğu yüksekmi