Neil Patrick Harris, "American Horror Story: Freak Show" Dizisine Katılabilir!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1406135588.jpg

How I Met Your Mother dizisinde canlandırdığı Barney Stinson karakteriyle karakterinde büyük bir ilerleme gösteren ve bir anda Hollywood'un tanınmış isimlerinden biri haline gelen ve son olarak geçtiğimiz aylarda Tony ödülü kazanma başarısı gösteren Neil Patrick Harris ile ilgili sevenlerini heyecanlandıracak bir haber geldi.

Gelen haberlere göre aynı zamanda bir "American Horror Story" hayranı olan Neil Patrick Harris, dizinin yapımcısı olan Ryan Murphy'ye bir mektup yazarak diziye hayranlığını dile getirmiş ve dizide yer almak istediğini söylemiş.

Bu gelişme üzerine Ryan Murphy de Twitter üzerinden Neil Patrick Harris'e mesaj atarak kendisinin dizide elbette oynayabileceğini ve tam ona uygun olarak bir rolü olduğunu söyledi.

İki tarafın gerçekten anlaşmayı varıp varamayacağı merak konusu fakat bu gelişme bile dizinin hayranlarında heyecan yaratmaya yetti.

Her sezon aynı oyuncularla, farklı karakterlerle mini-diziler şeklinde ilerleyen American Horror Story'nin yeni sezonu "Freak Show" sonbaharda FX'te olacak.

Görmüştüm bu haberi :X o gün sevinmiştim ama acamadim haberi:X

by Tapatalk

Görmüştüm bu haberi :X o gün sevinmiştim ama acamadim haberi:X

by Tapatalk
Açsaydın keşke, ben de erteleye erteleye anca bugün açabildim. :D

Neil Patrick Harris için böyle farklı bir rol ilginç olabilir. :):)

Bu American Horror Story'yi yeni sezondan başlasam izlemeye seninle aynı tadı alabilir miyim acaba? Yani çok mu etkiler diziden aldığım zevki? :):)

Açsaydın keşke, ben de erteleye erteleye anca bugün açabildim. :D

Neil Patrick Harris için böyle farklı bir rol ilginç olabilir. :):)

Bu American Horror Story'yi yeni sezondan başlasam izlemeye seninle aynı tadı alabilir miyim acaba? Yani çok mu etkiler diziden aldığım zevki? :):)
Hiç bi eksiklik hissetmezsin bence:X hep farklı karakter hep farklı senaryo:)

by Tapatalk