- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
15.BÖLÜM
Aslı ameliyata alınmıştır.Doktor ise bir sandalyeye oturmuş Aslı için dua etmektedir.Aniden aklına bir şey gelir.
Doktor:Ulan ben time haber verecektim salak Doktor salakkk
Doktor hemen bir telefon bulur ve karargahtan birine ulaşır.Tim yola çıkar.
Çatışma devam etmektedir.Enis ve adamları ayrılır.
Serdar:Celil etrafımızı saracaklar
Celil:Komutanım hakkınızı helal edin burdan çıkış yok gibi
Serdar ve Celil’in cephanesi tükenmiştir.
Enis Kartal: Teslim olun lan,sizin işiniz bitti artık
Celil:Ne yapıyoruz komutanım
O anda Serdar’ın gözleri üstündeki kasaturaya gider.
Celil:Emredersiniz komutanım,benim için büyük bir zevk
Teröristler Serdar ve Celil’in bulunduğu bölgeye gelmişlerdir.Ama orda kimseyi bulamazlar.Serdar ve Celil bir yeşilliğin arasından aniden çıkarak hepsinin tek tek öldürürler ancak arkada görmedikleri 2 kişi onların kafasına vurur ve bayılırlar.
Şahin cephaneye girmiştir.2 tane bomba yerleştirir ve bir silah alıp ordan çıkar.Bir terörist Şahin’in bulunduğu mağaraya girmiştir.
Terörist:Verdin mi suyu lan ?
O anda yerde teröristin cesedini görünce bağırır: ‘Asker kaçmış lann’
Şahin sesleri duymuştur ve cephaneden çıkar karşıda bir araç görür ve ona doğru hareketlenir tam o sırada mağaraya giren teröristle göz göze gelirler.
Terörist: Timci orda la yakalayın
Şahin araca binmiştir biraz ilerler ve cephaneliği patlatır.Tüm teröristler ölmüştür.
Şahin yolda baya bi ilerlemiştir.O anda gözüne birileri çarpar.’Kim lan bunlar’ der.Gördükleri kişiler Enis ve adamları ve Serdar ile Celil’dir.
Şahin:Ulan olamaz bunlar bizimkiler
Enis Kartal adamlarına emir verir.’Dizin lan şunları,infaz vakti geldi.’
Şahin olanları anlar ve şöyle der ‘Onları kurtarmam lazım,Allah’ım sen yardım et’
Ardından Şahin silahına bakar ve bir sipere geçerek Enis’e nişan alır.Aynı zamanda Enis ve adamları da Serdar ve Celil’e silahları doğrultmuştur.
15.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Aslı ameliyata alınmıştır.Doktor ise bir sandalyeye oturmuş Aslı için dua etmektedir.Aniden aklına bir şey gelir.
Doktor:Ulan ben time haber verecektim salak Doktor salakkk
Doktor hemen bir telefon bulur ve karargahtan birine ulaşır.Tim yola çıkar.
Çatışma devam etmektedir.Enis ve adamları ayrılır.
Serdar:Celil etrafımızı saracaklar
Celil:Komutanım hakkınızı helal edin burdan çıkış yok gibi
Serdar ve Celil’in cephanesi tükenmiştir.
Enis Kartal: Teslim olun lan,sizin işiniz bitti artık
Celil:Ne yapıyoruz komutanım
O anda Serdar’ın gözleri üstündeki kasaturaya gider.
Celil:Emredersiniz komutanım,benim için büyük bir zevk
Teröristler Serdar ve Celil’in bulunduğu bölgeye gelmişlerdir.Ama orda kimseyi bulamazlar.Serdar ve Celil bir yeşilliğin arasından aniden çıkarak hepsinin tek tek öldürürler ancak arkada görmedikleri 2 kişi onların kafasına vurur ve bayılırlar.
Şahin cephaneye girmiştir.2 tane bomba yerleştirir ve bir silah alıp ordan çıkar.Bir terörist Şahin’in bulunduğu mağaraya girmiştir.
Terörist:Verdin mi suyu lan ?
O anda yerde teröristin cesedini görünce bağırır: ‘Asker kaçmış lann’
Şahin sesleri duymuştur ve cephaneden çıkar karşıda bir araç görür ve ona doğru hareketlenir tam o sırada mağaraya giren teröristle göz göze gelirler.
Terörist: Timci orda la yakalayın
Şahin araca binmiştir biraz ilerler ve cephaneliği patlatır.Tüm teröristler ölmüştür.
Şahin yolda baya bi ilerlemiştir.O anda gözüne birileri çarpar.’Kim lan bunlar’ der.Gördükleri kişiler Enis ve adamları ve Serdar ile Celil’dir.
Şahin:Ulan olamaz bunlar bizimkiler
Enis Kartal adamlarına emir verir.’Dizin lan şunları,infaz vakti geldi.’
Şahin olanları anlar ve şöyle der ‘Onları kurtarmam lazım,Allah’ım sen yardım et’
Ardından Şahin silahına bakar ve bir sipere geçerek Enis’e nişan alır.Aynı zamanda Enis ve adamları da Serdar ve Celil’e silahları doğrultmuştur.
15.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Son düzenleme: