Damien Duff
Favori Üye
ozanda bilmiyor sorunun nerde olduğunucnm senin senaryonda bana gelmiyordu yanı bu bildirim olayları çok karışık bazen geliyor bazen gelmiyor çözüm bulunamadı gitti 🙂
🙂
ozanda bilmiyor sorunun nerde olduğunucnm senin senaryonda bana gelmiyordu yanı bu bildirim olayları çok karışık bazen geliyor bazen gelmiyor çözüm bulunamadı gitti 🙂
🙂
Hayır gelmediO zman hep oyle yaparim diğerleri nede gelmisse
Olabilir...
Tesekkurler begendigin icin etiket geldimi ?
Okusana bu bolumu yine kotumu
Evet cok karisik...cnm senin senaryonda bana gelmiyordu yanı bu bildirim olayları çok karışık bazen geliyor bazen gelmiyor çözüm bulunamadı gitti 🙂
🙂
Son guncelleme sonrasu olsu bence @OzaN keske güncellemeseydin bazi ifadeler 2 kati cikiyor sonra etiket gitmiyor eskiden daha iyiydi forumozanda bilmiyor sorunun nerde olduğunu
Etiket gelmiyor amaInsallah bakmayanlarda bakar biran once
bende tuhaflık varr herkese bildirim gelirken bana gelmiyor
evet seni ozel sayiyolarbende tuhaflık varr herkese bildirim gelirken bana gelmiyor
kimseye bildirim gelmeyincede bana geliyor hahahah hep üyelerden ayrılmak zorunda kalıyorum
saol etiket gelmedi dimi sanadaooo güzel olmuş.Ellerine Sağlık
tesekkurler begendigin icin kralice biliyor @Çiğdem- in en cok korudugu sey bekareti ve kaybolursa uzulcegini biliyor kralice 😉Güzel olmuş eline saglik...tek kraliçenin bekâretin mi kaybettim demesi pek olmamış nerden bildi ya da bildiği halde cigdemin dediklerine inandı.
Bekliyorumsaol etiket gelmedi dimi sanada
bi sonraki yani 9. bolumde baharla ge cigdemle o isi yaptiginiz sahneler var @Çiğdem-
Forumun bütün programları totalleşiyorbrkle bakalim gelecek bolum baharla ve @Çiğdem- le yakinlasmalariniz olacak..
Farkindayiz onu @Çiğdem- in dizisi abnin kralicesiydi ama oda yavas yavas totale dogru gidiyorForumun bütün programları totalleşiyor
o dizi okadar Aradan sonra Ab leşirFarkindayiz onu @Çiğdem- in dizisi abnin kralicesiydi ama oda yavas yavas totale dogru gidiyor