Karadayı 3.Sezon Ön Tanıtımı

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Karadayı , yeni sezonuyla Eylül'de atv'de!

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Ay Yapım imzalı atv'nin ilgiyle izlenen dizisi Karadayı yeni sezon için gün sayarken, atv dizinin yeni sezonu için ön tanıtım hazırladı.Sezon finalinden karelerin yer aldığı ön tanıtımda; ''Umut kayboldu, peki aşka ne oldu?'' sloganı yer alıyor.

http://www.atv.com.tr/webtv/karaday...atvde?id=5697c845-896c-46a6-8726-3190dfb89239

@Yakamoz-Asi @Forumdash @sürgünüm @destere @Çiğdem- @batuhankaralar @ABAY_06 @vadikızı @Polat Şaşmaz

Son düzenleme:
Vay be.Duygulandim nedense.3 sezon son sezon belkide bu yuzden

Kenanimin sesi harika ..baslasin artik

İnşallah öyle olur. Aşk izlemek için 3. sezona gerekmezdi çünkü.
aslinda 3 sezon sirf reytinglerin iyi olmasina gore devam etti yoksa hikaye 2 sezonluktu

ben ask istiyorum ama Kenana aksiyon yakistigi icin aksiyon sahneleride isterim

Mehmet saim vs Mahir Kara izleyecegiz 3 sezonda anlasilan

ben karadayının 3.sezonu olarak görmüyorum bu sezonu
kenanın yeni bir dizi projesi olarak görüyorum oyuncular senaryo konular olaylar kenanın tarzı herşeyi değişmiş şekilde bir sezon izlicez yeni bir dizi tadında yanı
bunun sebebide çok açık sadece bizler değil kenan bile kradayıdan şikayetçiydi
süresinden oda şikayetçiydi ve bence konusundanda öyle zaten karadayının 2.sezonundan sonra 1 yıl ara vericem demişti karadayıda 2.sezonla biticekti
karadayının 3.sezonu kenanı dizi dünyasında tutmak için yapılmıştır bence bu çok açık
baktılar kenan başka dizi projesine sıcak bakmıcak ara vermeye kararlı onlarda karadayı
dizisini yeni bir proje olarak tasarlama kararı almışlar 3.sezonu ve bu sayede hem kenanı memnun ettiler hemde biz izleyicileri kenanı 1 sezon daha ara vermeden görmemizi sağladılar 🙂
🙂

Geciken adalet ,adalet degildir ne guzel sloganimiz vardi
simdiyse umut kayboldu,peki aska ne oldu

cekimler baslasada 3 tanitimi izlesek

Cekimler baslasin setten resimler gelsin..ve promo resimler gelsin)