''Fargo'' 2. Sezon Onayını Aldı!

newsroom 2-3 bölüm izleyip bıraktım, bana çok ağır geldi izlerken uyuyordum bile:X
Homeland muhteşem dizi özellikle ilk sezonuyla. İlla bi bakın dediğim dizilerden:X
homeland tamamdır o zaman :D
newsroom ilk sezonu indirdim , sen şimdi ağır dedin kararsız kaldım :D

Ben daha izliyorum adamın öldüğünü nasıl söylersiniz.:bağır: @sürgünüm@destere
öldüğünü söyleyen olmadıki :)
sadece mini diziymiş konu sezonlukmuş ikinci sezon farklı oyuncular gelecekmiş onu anlatmaya çalışmıştık :)

newsroom 2-3 bölüm izleyip bıraktım, bana çok ağır geldi izlerken uyuyordum bile:X
Homeland muhteşem dizi özellikle ilk sezonuyla. İlla bi bakın dediğim dizilerden:X
newsroom a bende bir ara bakmışmıydım neydi ?
tam hatırlamıyorum ama devamı gelmediğine göre sanırım sevmemişim :)

öldüğünü söyleyen olmadıki :)
sadece mini diziymiş konu sezonlukmuş ikinci sezon farklı oyuncular gelecekmiş onu anlatmaya çalışmıştık :)

newsroom a bende bir ara bakmışmıydım neydi ?
tam hatırlamıyorum ama devamı gelmediğine göre sanırım sevmemişim :)

Ben onu düşünmeden yazdım o mesajı. Her sezon faklı oyuncu oluyormuş.:D

Oscarlı oyuncu Daniel Day-Lewis'in ismi geçiyor, olursa büyük bomba olur.:)
umarım dediğin gibi olur ama her zaman gelen gideni aratırmış ?

Ben onu düşünmeden yazdım o mesajı. Her sezon faklı oyuncu oluyormuş.:D
true detective dede aynı acıyı yaşamıştık :) matheww amca dizide ölmedi ama ikinci sezon aynı kadro yok ?? yani ikinci sezon soru işaretleriyle başlıyor oysa biz oyunculara alışmıştık :)

true detective dede aynı acıyı yaşamıştık :) matheww amca dizide ölmedi ama ikinci sezon aynı kadro yok ?? yani ikinci sezon soru işaretleriyle başlıyor oysa biz oyunculara alışmıştık :)

onada başlayacaktım ben.:F

Yok katılmayacakmış zaten.:( Homeland'ı izlesene çok güzel.:)