Kızılelma Dizisi Devam Edecek Mi?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1402057552.jpg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Kızılelma' ie ilgili, Milliyet yazarı Tolga Şardan’ın dün kaleme aldığı “Kızıl Elma’yı IŞİD tehdidi mi bitirdi?” başlıklı yazısından sonra dizi ile ilgili çeşitli haberler medyada yer bulmuştu.

TRT sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada:

“TRT 1 kanalımızda yayınlanmakta olan “Kızılelma” adlı dizimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştır. Yapımcı firma “Sinegraf” ile yeni yayın döneminde projenin daha etkili yapılması için çok sayıda toplantı gerçekleştirilmiştir.
Kanalımız söz konusu işin devamı için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmektedir. Basında yer alan haberler kasıtlı ve gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır.
Furkan Palalı, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk, Anıl İlter, Serhat Osman Karagöz, Mesut Yılmaz gibi oyuncuların rol aldığı, Süleyman Çobanoğlu'nun senaristliğini üstlendiği 'Kızıl Elma' dizisinin yönetmenliğini Raşit Çelikezer yapıyor.

Bu dizinin bitmesini isteyen bir takim kesimler var. Sezon finali yerine final yapacak diye haberler de cikmisti gecen sezon.

Özellikle sezon finalinden önceki birkac bölüm gercekten cok iyiydi, merakla bekliyoruz diziyi.

Pelin akil vardı arada sırada denk geliyordum güzel dizi ama basrol çıktı reytingler bilemiyorum nolur :(

Yeni sezonda düşeceğini düşünüyorum ama bakalım. :)

Bu dizi beklentileri karşılayamadı seneye dahada düşer gibime geliyor uzun sürmez

Kızılelma'dan IŞİD'i de senaryoda gündeme alarak ağır göndermelerde bulunmuştu. O yüzden ister istemez böyle haberler çıkıyor ama TRT 1 açıklama yaparak devam edeceğini belirtti. İlk sezon karmaşık geçmişti ama artık değişime uğrayacak, daha iyi bir senaryo, daha iyi bir dizi olacak şekilde ekranlara gelmeye devam edecektir.

TRT'nin gecen sezon ortalama olarak en iyi ücüncü dizisi, niye bitirsin ki? :)

Kızılelma'dan IŞİD'i de senaryoda gündeme alarak ağır göndermelerde bulunmuştu. O yüzden ister istemez böyle haberler çıkıyor ama TRT 1 açıklama yaparak devam edeceğini belirtti. İlk sezon karmaşık geçmişti ama artık değişime uğrayacak, daha iyi bir senaryo, daha iyi bir dizi olacak şekilde ekranlara gelmeye devam edecektir.
Çarşamba gününe Reaksiyon'da gelirse o zaman ne yapacağız bakalım. Hangi diziyi izleyeceğiz?

Birini televizyondan, diğerini internetten izleriz artık. Reaksiyon'u umarım iyi bir günde yayınlarlar. :)
Reaksiyon muhtemelen Çarşamba gününe gelecek, Perşembe Kurtlar Vadisi'nin karşısına koymaz Star TV hem Aramızda Kalsın'ı yayınlıyorlar.:)

Çarşamba günüde izlediğimiz şuan da Kara Para Aşk ve Kızıl Elma var, nasıl olacak bilemedim.:)

Reaksiyon muhtemelen Çarşamba gününe gelecek, Perşembe Kurtlar Vadisi'nin karşısına koymaz Star TV hem Aramızda Kalsın'ı yayınlıyorlar.:)

Çarşamba günüde izlediğimiz şuan da Kara Para Aşk ve Kızıl Elma var, nasıl olacak bilemedim.:)
Kara Para Aşk ve Kızılelma zaten çok yüksek reytingler almıyor. Muhteşem Yüzyıl'dan sonra o güne iddialı bir dizi getirmesi lazım. Bu büyük ihtimalle Reaksiyon olur. Kadrosuyla, senaryosuyla güçlü bir aday. Diğer günlerin zirvesi belli gibi ama Çarşamba gününün zirvesi belli değil. :)

İlk sezonun son bölümleri gerçekten çok güzeldi.Daha iyi olması için toplantılar yapılıyormuş 2.sezon müthiş bir sezon izleyeceğimize eminim

Kara Para Aşk ve Kızılelma zaten çok yüksek reytingler almıyor. Muhteşem Yüzyıl'dan sonra o güne iddialı bir dizi getirmesi lazım. Bu büyük ihtimalle Reaksiyon olur. Kadrosuyla, senaryosuyla güçlü bir aday. Diğer günlerin zirvesi belli gibi ama Çarşamba gününün zirvesi belli değil. :)
Bende öyle düşünmüştüm, Star'ın boş günü Pazartesi ve Çarşamba var, Karadayı'nın reytingleride iyi Kenan İmirzalıoğlu'nun karşına çıkmaya cesaret edemezler.:)

Uzun sözün kısası Ben yine Kara Para Aşk'ı TV'den izlerim, Reaksiyon ve Kızı Elma'yı netten izlerim.:)

Bende öyle düşünmüştüm, Star'ın boş günü Pazartesi ve Çarşamba var, Karadayı'nın reytingleride iyi Kenan İmirzalıoğlu'nun karşına çıkmaya cesaret edemezler.:)

Uzun sözün kısası Ben yine Kara Para Aşk'ı TV'den izlerim, Reaksiyon ve Kızı Elma'yı netten izlerim.:)
Pazartesi ve Çarşamba günü iyi reyting alan iki dizisi va ama yeni sezonda düşüşe geçebilirler. Salı günü, Kurt Seyit var ve daha da devam edecek gibi gözüküyor.

Pazartesi - Karadayı
Salı - Küçük Ağa
Çarşamba - *
Perşembe - Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma - Karagül

Cumartesi ile Pazar günü koymazlar. Sonuçta iddialı dizi. Pazartesi günü, Karadayı zirvede yer alıyor genel olarak. Bu devam eder ve o gün uygun değil. Salı günü Küçük Ağa düşüş yaşamazsa daha devam eder zirveye ama Kurt Seyit'ten de umut beklemek ilginç. Çarşamba günü zirve anlamında bu dizi daha uygun. Perşembe gününün ayarlarıyla oynamaları, Aramızda Kalsın'ın işini de bitirebilir. Ardından Kardeş Payı da olacak. O günün kurulu düzeni var. Cuma günü Medcezir var ve Karagül zirvede olabiliyor daha çok.