Ezel (2009-2011)

daha durgun bölümleri hemde cnm asıl bölümler daha gelmedi bile ilerki bölümlerde harika bir aksion yakalıcak dizi dahada bayılıcaksın 🙂
🙂

ama aksionlu bölümleri atv döneminde olmuştu show tv döneminde braz durgun ilerliyordu özellikle atv kanalına geçtikten sonra finale kadar aksion hiç düşmedi bence 🙂
🙂
Kıvanç'ı diziye dahil etmişlerdi evet aksiyon gelmişti ama 2. sezon eski büyüsünü kaybetmişti bu bir gerçek. Sonuna kadar izledim tabii. :)

Hatırlıyorum da son zamanları 15. 17. sıralara düşmüştü belki o zaman Arka Sokaklar, Türk Malı çok popülerdi bi de senaryo şaşınca..

Kıvanç'ı diziye dahil etmişlerdi evet aksiyon gelmişti ama 2. sezon eski büyüsünü kaybetmişti bu bir gerçek. Sonuna kadar izledim tabii. :)

Hatırlıyorum da son zamanları 15. 17. sıralara düşmüştü belki o zaman Arka Sokaklar, Türk Malı çok popülerdi bi de senaryo şaşınca..
ezelin reytinglerinide ekleyin bu foruma en çok merak ettiğim şey yeniden incelemek istiyorum🙂
🙂

benim efsanen dizim

2 sezonda reytingler dustu evet hatta cok dustu ama yinede efsane diziler sirasina girdi

reytingleri baska sitede var isterseniz eklerim

Bir 68. bölümü var ki hala aklımda başlığıda 'Mükemmel bir cinayet'ti hatta şapka çıkarılacak bir senaryo ve oyunculuklar müthiş bir diziydi...

Gerek aksiyonuyla gerek dramıyla gerek komedisiyle Türkiye'nin hatta dünyanın en efsane dizileri arasına girer.Aşk filmiyle alakası olmayan beni bile neredeyse ağlatma noktasına getirmiş,Dizi bittiğinde etkesinden çıkamayıp 2 kere daha bitirdiğim,Kerpeten Aliii,Ramiz Dayı gibi efsane karakterler çıkarmış dizi.