Süper Güçler 25.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pompy Yapım Yeni bölüm
25.Bölüm
Ekibin başı belada

Çiğdem:Hayır olamaz bunun intikamı alınacak Ali ozan Amir ve ekibini yok edicem biz üçüz kardeşiz şimdi onlar gelip göstericek ey kardeşlerim lütfen yardıma gelin

Çiğdemin aklına bir fikir gelir istanbuldaki Aşkları karmanç orman etme büyüsü yaparlar
Ali ozan Amir nergise aşık olur Nergiste Ali ozan Amire istanbulda olan bu karışıklık iyiliği zayıflatır

EDA:Yok artık bu Çiğdem uçtu resmen bune böyle aşkı çorba haline getirdi Avniyle Sadık düello yapar büyük çatışma sürer kötülük tavana fırlamıştır küslükler başlamıştır Ama bu durum Nergisin ailesinin hoşuna gitmemiştir ve Türkmenistan hükümetininde sihiri bozan Eda Ali ozan Amir olanları öğrenince Nergisi memleketi olan Türkmenistandan korumaktır Rus mafyasıyla gelen Nergisin sevgilisi Ali ozan Amir ve ekibine saldırır el bombaları molotof kokteyleri dinamit roket atar sonucunda Ekip Nergisi ve kendini kurtarır.
Fatih Müdür ne çatışması yine kiminle.
Begüm Komiser:Nergisin sevgilisinin adamlarıyla
Fatih Müdür ne süper ekip sürekli başını belaya sokmayı biliyor
Sadık Komiser: Ne oldu Eda bu kim
Eda:Bu Nergisin sevgilisi adamlarıyla beraber Ali Ozan Amiri öldürmek istiyorlar
Sadık: neden
Eda sebebi Aşk Ama Türkmenistanda bir kişiyle çıkma hakkı var ve onunla evlenmek zorunda yoksa Namus temizliğine çıkyorlar
Sadık Nergis madem onla çıkıyor ne olduda başkasına Aşık oldu
Eda anlatamam sır sağol Efecan yardımların için
Efecan Eda bişey değil gülüm
Eda çok romantiksin
Zeytin bu sevgili olayı nedir yahu bir gözünün önünde olanı görsen Efecan ah keşke
Pahdişah kaan kimse bize savaş açamaz Dünyaya ateş edin yok edin Dünyayı
Bütün perilere duyuru Perilimin ve Pahdişahımızın emriyle Dünya yok edilecektir lütfen Dünyayı terk edin
Periler Aşkımızı bırakmayız gerekirse beraber ölürüz.
Çiğdem Bune Yardım edin bize Dünyayı kurtarın Dünyayı ele geçirmeden ölmek istemiyorum
Ali Ozan Amir haberleri açar haberde geçen haber şu Dünyaya doğru ilerliyen füze uzaydan Dünyaya büyük zarar vereceği söyleniyor hatta yok edebilir. yoksa bu kıyametin eşiğimi Edadan yardım alan Ali ozan Amir ve ekibi o füzeyi yok etmeye gider ve uzaya çıkıp füzeye nişan alırlar ve patlar
Böylecesine dünyayı kurtarma partisi düzenliyen periler her şeyi perilim ve pahdişaha anlatan Ali ozan Amir dünya tehlikeden kurtulmuştur ve şarkıcılarda gelir şarkı söylerler
25.Bölümün sonu
Emeğe saygı olarak yorumlamadan beğenmeden geçmeyiniz

@pompy bildirim geliyor sorun yok sonradan etkileme yapmana gerek yok yani. :)
bana gelmiyor atacan :kiki::kiki: pompy senaryo bildirimelri bana gelmiyor ben ona destek güç oluyordum desteği kesmeyemi çalısıyorsunuz bakayım komplomu kuruyorsunuz yoksa:kiki:

ooo ben her bölüm kendimi aşıyorum dünyayı ters çeviriyorum
bu seferde aşk büyüsü yapmışım çok memnunum ben rolumden :kiki::kiki:

Son düzenleme:
bana gelmiyor atacan :kiki::kiki: pompy senaryo bildirimelri bana gelmiyor ben ona destek güç oluyordum desteği kesmeyemi çalısıyorsunuz bakayım komplomu kuruyorsunuz yoksa:kiki:

Çiko bana geliyorsa sana da gelmesi lazım belki pompy senin nickinin ilk harfini küçük yazıyordur öyle yazınca sana bildirim gitmiyordu. :D

Ask buyusu senden sorulur :F

Çiko bana geliyorsa sana da gelmesi lazım belki pompy senin nickinin ilk harfini küçük yazıyordur öyle yazınca sana bildirim gitmiyordu. :D
yok cnm gelmedi vlla sadece bu değil çoğu bildirimler bana 1 aydır gelmiyor yaklaşık
çoğu bildirimleri ben konuya girince görüyorum bu bildirim sorunları çözülür umarım yakında 🙂
🙂

Bayağı iyi olmuş. Ben sana diyorum bırak çakma arka sokakları senin tarzın sihir büyü isleri.))) 10 puan verdim