Faruk Turgut'dan Sitem: Biz Star Değil Miyiz?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1402736662.jpg

Star TV ekranlarına yayınlanan ve kısa sürede büyük başarı kazanan 'Güzel Köylü' dizisinin Star TV’nin ilgi gören yeni tanıtım filmleri ‘Starsan Star’dasın'da olmaması dizinin yapımcısı Faruk Turgut’la kanal arasında küçük çapta bir gerginliğe neden oldu.

Yaz ekranında en çok izlenen dizilerin başında yer alan 'Güzel Köylü'nün tanıtımlarda yer almamasına Turgut'un isyan ettiği ve kanal yönetimine sitemlerini bildirdiği öğrenildi.

Güzel Köylü’nün başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimler yer alıyor.

Zaten o tanıtım eylülde ekrana gelecek dizilerin tanıtım filmi ama "Güzel Köylü" yaz dizisi olarak başladığı için yeni sezonda devam edib etmeyeceği daha belli değil.

Reytingler boyle devam ederse yeni sezondada devam eder hemde kendi gunu ve saatinde

faruk daha dizisi reytinli, kanal bol tekrarını verdiği halde kanala bu kadar doluysa, hüzünlü son zamanında neler diyceğini kestiremiyorum. :kiki:

Biraz gereksiz bir sitem olmuş. Kaçak Gelinler de tanıtımda görünmedi sonuçta. Güzel Köylü bu reytinglerini koruduğu sürece kışın her türlü devam eder. 😉

faruk turgurun bi yapımcı gibi ağırlığını koyamayıp twitten falan ağlaması bana komik geliyo. aynı şeyi timur savcı falan yapar mı? bu adamın tek sorunu duygusal çıkışları.:D

Dizi yazlık dizi yeni sezona kalacagı belli değil star haklı koymamakta :)

Star'san bile onu kanal değil halk belirlesin. :X O tanıtımda Ceren Hindistan'ı bile Star olarak gösterdiler, neyine bozuluyorsa...

o tanıtımlar dönmeye başladiğinda senin dizin ilk bölümü yayınladı yayınlamadı:X Dila yukseldikçe de habire twitter'dan bişeyler zırvalıyordu. Düşünce sesi soluğu kesiliyordu.:F