Bizim Hayatımız 5.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 5 83.3%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

Oy: 1 16.7%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
5.BÖLÜM

Ayşe:Kardeş mi ? Oleyyy,annem annem o nasıl
Selim:İyi iyi merak etme kızım sen otur babannenin yanında biz gelicez akşama doğru ona da söyle sevinsin kadıncağız
Ayşe: Tamam baba
Ayşe telefonu kapatmıştır.
Ayşe:Oley bee demek bana kardeş geliyor he
Ayşe kardeşi olacağını babaannesine de anlatır.Çiğdem ve Mustafa’nın ameliyat kapısının önünde gergin bekleyişi devam etmektedir.Selim’de oraya gelir.
Selim:Ne oldu Çiğdem hala bir gelişme yok mu ?
Çiğdem:Yok Selim bekliyoruz işte,Esra nasıl ?
Selim:Esra çok iyi,size bir haberim var belki bir nebzede olsun bu kara günümüzde yüzünü güldürebilir
Mustafa:Ne oldu Selim abi
Selim:Esra hamile

Aradan 3 gün geçmiştir.Selim ve ailesi evinde mutfakta kahvaltılarını yapmaktadır.
Ayşe:Burda 1 tane daha sandalye olacak artık,çok mutluyum
Esra:Hadi Ayşe hadi kızım acele et biraz okulun son günü zaten sonra her gün rahat rahat uyursun
Selim: Ayşe hadi kızım,eve geldiğinde sana çok güzel bir süprizim var
Ayşe:Ne baba ne söyle sabredemem şimdi ben okulda
Selim:Sabredersin sabredersin 1 sene nasıl sabrettin okulu bitirip hediyeyi almak için
Ayşe:Vayy leptop mu yoksa ?
Selim:Gelince görürürsün kızım sabretmeyi öğren biraz

Mustafa ve aileside kahvaltıdadır.
Mustafa:Sana bir şey olacak diye çok korktum baba
Enis:İyileştim işte oğlum artık sizi korkutmayacağım merak etmeyin
Çiğdem:Mustafa hadi hadi servisin geldi acele et biraz
Enis:Çiğdem bana sormadan işini nasıl bırakırsın bunu sonra senle konuşacağız
Çiğdem: Aradım Enis seni telefonun kapalıydı
Enis:Sus tamam sus
Mustafa:Baba sakinleşin biraz
Çiğdem:Bu konuyu burda kapat Enis ben ne yaptıysam hep oğlum için yaptım şu zamana kadar yapmaya da devam edeceğim

5.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya

bu eniste çok oluyor ama dava açıp donuna kadar alıp boşamam lazım mustafayla yaşarız biz :kiki::kiki:

Pazartesi ve sali yeni adıyla süper güçler persembe ve cumartesi halkın polisi
Sürekli değiştiriyorsun dizilerinin ismini bende bundan böyle çarşamba ve perşembe isimsiz kahramanları cumartesi ve pazar ise bizim hayatımız'ı yayınlayacağım

Kalsin ama erkek olsun :) o tuzaklardan biriyle 😉
Bu arada @EnveR demi bnm tarafimda olcak @Harunnn60 da olacak @Çiğdem- oglun cok buyuk belayq bulasti.
Harun takip etmiyor diziyi onun yerine Enver'i aldım

Sürekli değiştiriyorsun dizilerinin ismini bende bundan böyle çarşamba ve perşembe isimsiz kahramanları cumartesi ve pazar ise bizim hayatımız'ı yayınlayacağım

Harun takip etmiyor diziyi onun yerine Enver'i aldım
Anladim @EnveR Kara doğumgünü nude okusana :T
Bakalim neler yapacagiz Kartal ailesine ben turgut gibiyim dizide @Çiğdem- oglunu nasil koruyacaksin sizde kara ailesi gibisiniz 😉

Ayşe yaşından büyük konusuyor. "Burada bir tane daha sandalye olacak demez" bu söz soyut düşünen büyük bir bireyin sözü.

Senaryoda Hiç bir olay olmadı bölümde 3 günde vurulan biri ayağa kalkamaz. sureyi uzativereydin keşke puanın 7

Ayşe yaşından büyük konusuyor. "Burada bir tane daha sandalye olacak demez" bu söz soyut düşünen büyük bir bireyin sözü.

Senaryoda Hiç bir olay olmadı bölümde 3 günde vurulan biri ayağa kalkamaz. sureyi uzativereydin keşke puanın 7

Kara dogumgununude okusana :)
Evet Ayse hakkinda sana katiliyorum

Teşekkürler :)
Sıkmadan bitirmek istedim Enis'in vurulma olayını 2 bölümdür ameliyattaydı