Kara Doğumgünü Sezon Finali 11. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Kara Dogumgünü 11. Bölum Sezon Finali.....

@Çiğdem-

@destere

@eros

@beyazsoy

@sürgünüm

@kvp-medya

@EnveR

VE DAHA NICELERINIZE TESEKKURLER.....

@sürgünüm bu bölum hic rolu yoktu Omerin ama ben yinede sana ithaf ediyorum :)
Baharin Agzindan Laporte restauranti

Kerem beni buraya davet etmisti neden bilmiyorum ama etmisti iste pizza yiyorduk beraber.Pizzayi yedikten sonra pasta geldi pastayida Kerem dilimledi noluyor hic anlamiyorum bugün benim doğum günüm degildiki onunda degildi neyse pastayi tabaklarimiza koydu bizde afiyetle yedik cok lezzetliydi sonra birden dizinin üstune cöktu ve bana evlenme teklif etti ben cok sasirmistim ya tamam evet diyecektim ama heyecanlanmistim iste sonra restaurantin lambalari söndu disko lambasini actilar yanindada en sevdigim bizim sarkimiz olan sarkiyi actilar Mustafa Ceceli Sevgilim.... Sonra musteriler tezahurat yaptilar evet de diye bende dayanamadim ve evet dedim sonra Kerem bana sarildi ve dans etmeye basladik biz dans ederken musteriler hala bizi tezahurat ediyorlardi ve alkisliyorlardi....

2 Hafta Sonra Dügün Günü La Porte Restauranti.....
Elifin Agzindan....

Bahar bugün evleniyordu ve La porte restaurantinin bodrum katindaydik burayi gelin odasi yapmistik gelinimiz Bahar üstunü degistirmisti ve gelinligini giymisti bizse coktan giyinmistik ve saclarimizi yapmistik Bahar koltuga oturdu Fatmaysa onun sacini yapmaya basladi sacinin yapimi bittiginde iceriye Kerem pat diye girdi bende onu hemen disariya cikarttim arkamdanda kapiyi kapattim "Gelini nikahtan once goremezsin simdi yukariya cık biraz sonra Bahar gelecek."
Kerem "Tamam ama bunlar cok banel seyler neyse hadi acele edin o zaman "
"Tamam hadi git" dedim ve gitti. Oh be sonunda gitti diye düsunurken gelin odasinin kapisi acildi ve Baharla Fatma disariya cıktı Baharin saclari modern bir sekilde topuz olmustu.
Hep beraber yukariya çıktık.
Kerem merdivenlerin basinda bekliyordu Bahari koluna takti ve yurumeye devam ettik davetliler alkis tufanina tuttular bu siradada tepemize güller sactilar.Sonra masanin yanina vardik Bahar ve Kerem bas köseye gectiler Fatmayla bense onlarin hemen yanina nede olsa sahittik biz yahu.
Nikah memuru "Iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta Siz Seref oglu Kerem Saygın Haluk kızı Bahar Sönmezi esiniz olarak kabul ediyormusunuz?
"EVETTTT"
"Peki siz ...."
"EVETTTTT"
"Peki sizler sahitlik ediyormusunuz?"
Fatmayla ben ayni anda "EVETTT"
" O zaman bende sizi kari koca ilan ediyorum "
Sonra defteri Kereme verdi sirasiyla hepimiz imza attik sonra hepimiz ayaga kalktik ve Baharla Kerem öpustuler Evlilik cuzdanini ise tabiki Bahar aldi sonra hepimiz dans etmeye basladik.
Sonra birden bire silah sesleri patladi Kapiya dönduk hepimiz kapida Huseyin Akgul ve Zeynep vardi.Huseyin Akgul Ayseyi öptu.Ne yani Ayse hainmiydi ? 😱
Sonra Zeynep bana dogru yaklasti "Öleceksin" dedi ve silahini bana dogrulttu tam tetigi cekecekken önüme Keremin babasi Seref gecti ve silah patladi son hatirladigim seyse Seref Abi yerde kanlar icinde yatiyordu...........

......SON....

Son düzenleme:
aa benidme rolum yok çok havalı girmiştim bu diziye zombi falan olarak ama sonra havam söndü galiba :kiki::kiki:

Biraz oyle oldu ama dizinin sezon finalini boyle yapmak istedim yarin pamuk prenses var :)

Tesekkurler begendigin icin evet Seref öldu...
ben olmalıydım bence kıyısında kösesinde sonucta çok havalı girmiştim diziye sezon fınalında kötülük yapsaydım keşke son sahede 🙂
🙂🙂
🙂

ben olmalıydım bence kıyısında kösesinde sonucta çok havalı girmiştim diziye sezon fınalında kötülük yapsaydım keşke son sahede 🙂
🙂🙂
🙂
Yeni sezon Agustosta baslayacak senin rolun artacak yeni sezonda Ayseler ve Fatmadanda kurtulmaya calisiyorum sen öldurursun artik 😉

sezon finalında öldürseydim bence hemm heyecanlı biterdi sezon finali hemde kurtuolruduk fatmadan :kiki::kiki:
O zamn yeni sezona dogru duzgun ölcek insan kalmayacak hem ben seni iyi biri yapmayi dusunuyorum :) Mesela Elifleride alip Camio gezegenine gideceksin mesela @xemrexxx e neler neler yapacaksin

aaa bu @xemrexxx tn kurtuluş yokmu vampir sırllarında ve karadoğumgününde hep karşıma çıkıyor :kiki::kiki:
Yok iste forumda insan kalmadi kötu yapacak bende onu kullaniyorum iste bide siz gercektede yakinsiz diye dizilerde o zellikle sana dusman yapiyorum daha forumdaki ikizin cigdemle karsilascaksin beraber gideceksiniz camioya @xemrexxx in suclu oldugunu ikizin ortaya c ikaracak yani giresunlu ikizin 😉