Tomris Giritlioğlu ve BKM'den Yeni Bir Dizi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405766596.jpg

Türkiye'nin en iyi proje tasarımcılarından biri kabul edilen Tomris Giritlioğlu ve bugüne kadar birbirinden başarılı projelerin yapımcılığını üstlenen BKM Film yeni bir dizi için kolları sıvadı.

Yeditepe İstanbul ve Kalbim 4 Mevsim gibi bir çok dizinin senaryosunu yazan Ali Ulvi Hünkar'ın kaleme alacağı yeni dizinin başrolünde, daha önce Tomris Giritlioğlu imzası taşıyan Kayıp Şehir ve Her Sevda Bir Veda dizilerinde rol alan Nik Xhelilaj yer alacak.

Makedonya'da çekimlerine başlanacak dizisinin cast çalışmalarının büyük bir gizlilik ve titizlikle sürüyor.

Tomris bıkmıyor bundan. :F Çocuk bir konuşmayı öğrensin aceleniz ne? :F

Nik Xhelilaj ın Kayıp Şehirdeki başarısı büyüktü.[emoji4]

Her Sevda Bir Veda'dan ders almamışlar anlaşılan yine aynı tas aynı hamam. :F

Bu diziyi birkaç hafta önce duymuştum ama Tomris ve BKM deyince emin olamadım. Açmamıştım konusunu. Nik Xhelilaj'ı başrol yapmasalar bari...

Tomrisin bu çocukta gördüğü ama tüm Türkiye nin göremediği cehver nedir acaba))))

Türkiye nin en iyi proje tasarımcısı Tomris girit oğlu evet son 5 i batmış biri))

Tomrisin bu çocukta gördüğü ama tüm Türkiye nin göremediği cehver nedir acaba))))

Türkiye nin en iyi proje tasarımcısı Tomris girit oğlu evet son 5 i batmış biri))
Tuba Tomrisi biraktigindan beri Tomriste is yok bide bu adamla olan dizisi hayatta tutmaz :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy