Sana da bir şey beğendiremiyoruz.müzikler çok sıradan deniz, kendi tarzı yok müziklerin. her diziden araklanmış gibi![]()
Sana da bir şey beğendiremiyoruz.müzikler çok sıradan deniz, kendi tarzı yok müziklerin. her diziden araklanmış gibi![]()
valla öyle, mesela medceziri sevmem ama onun müzikleri kendine özgü bi tarza sahip, hemen müziğinin ilk başından itibaren anlıyosun medcezir. ama bu dizi öyle değil, baştan sona kadar şurası şu diziye şurası öbürüne benziyor diyerek geçip bitiyor.Sana da bir şey beğendiremiyoruz.![]()
Bir AFK değil belki ama evet bu iş bayağı özenli.valla öyle, mesela medceziri sevmem ama onun müzikleri kendine özgü bi tarza sahip, hemen müziğinin ilk başından itibaren anlıyosun medcezir. ama bu dizi öyle değil, baştan sona kadar şurası şu diziye şurası öbürüne benziyor diyerek geçip bitiyor.tabii medyapımın diğer işlerine nazaran daha iyi şüphesiz.
![]()
bak yine afk'yi göklere çıkartıp beni zıvanadan çıkarcan gece geceBir AFK değil belki ama evet bu iş bayağı özenli.![]()
Ben göklere niye çıkarayım o zaten zirvede.bak yine afk'yi göklere çıkartıp beni zıvanadan çıkarcan gece gece![]()
evet , 300-400 liralik havai fişeğe kıyıpta alamayan, bariz şekilde montaj yapılan dizi zirvede öyle mi ? anladım.Ben göklere niye çıkarayım o zaten zirvede.![]()
Arkadaşım neticede kendi gününün zirvedeki ismiydi noktaevet , 300-400 liralik havai fişeğe kıyıpta alamayan, bariz şekilde montaj yapılan dizi zirvede öyle mi ? anladım.![]()
nasıl değinme, en çafçaflı,değinilesi en güzel şeyden bahsetme diyosun olmadı böyleArkadaşım neticede kendi gününün zirvedeki ismiydi noktaHanımın Çiftliği söz zırvalığına değinme sakın.
![]()
Bir kere Hanımın Çiftliği iyi bir kitleyi yakalamıştı zaten izleyici devam ettiği diziden kolay kolay kopmazdı ki öyle de oldu. Ama AFK döneminin en başarılı işlerinden her ne kadar Hazal'ı başarısız ve çirkin bulsan da. Medyapım'ı sevmesen de değişmez bir gerçek.nasıl değinme, en çafçaflı,değinilesi en güzel şeyden bahsetme diyosun olmadı böyle![]()
evet gerçekten beklenilenin çok üstünde sonuçlar elde etti. sürpriz bi iş oldu ama öyle kalitesinden, çok derin öyküsünden filan değil. sadece çok büyük bi ergen yığının hazal-çağtay için birden deliye dönmesi etkili oldu.Bir kere Hanımın Çiftliği iyi bir kitleyi yakalamıştı zaten izleyici devam ettiği diziden kolay kolay kopmazdı ki öyle de oldu. Ama AFK döneminin en başarılı işlerinden her ne kadar Hazal'ı başarısız ve çirkin bulsan da. Medyapım'ı sevmesen de değişmez bir gerçek.![]()
Eğer ergenlerle alakalı bir konu olsaydı o zaman bütün ergen dizilerinin tutması lazımdı. 😉evet gerçekten beklenilenin çok üstünde sonuçlar elde etti. sürpriz bi iş oldu ama öyle kalitesinden, çok derin öyküsünden filan değil. sadece çok büyük bi ergen yığının hazal-çağtay için birden deliye dönmesi etkili oldu.![]()
ergenlerde seçici olabiliyor demek kiEğer ergenlerle alakalı bir konu olsaydı o zaman bütün ergen dizilerinin tutması lazımdı. 😉
Valla çevremde ergen olmadığı halde takip eden bir sürü kişi vardı benim. Mesela annem de kaçırmazdı hiç.ergenlerde seçici olabiliyor demek ki![]()
istisnalar kaideyi bozmaz. ama o ergen kitle içinde olgun kitle en fazla %25 dir.Valla çevremde ergen olmadığı halde takip eden bir sürü kişi vardı benim. Mesela annem de kaçırmazdı hiç.![]()
Ya aman her neyse konumuz GS şuan.istisnalar kaideyi bozmaz. ama o ergen kitle içinde olgun kitle en fazla %25 dir.![]()
evet, bakalım gs yükselcek mi ? ani ivme kazanırsa mutluluktan çenen kağpanmaz şimdi, kan kusturursun herkeseYa aman her neyse konumuz GS şuan.![]()