Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

Sana da bir şey beğendiremiyoruz. :D
valla öyle, mesela medceziri sevmem ama onun müzikleri kendine özgü bi tarza sahip, hemen müziğinin ilk başından itibaren anlıyosun medcezir. ama bu dizi öyle değil, baştan sona kadar şurası şu diziye şurası öbürüne benziyor diyerek geçip bitiyor. :d tabii medyapımın diğer işlerine nazaran daha iyi şüphesiz. :)

valla öyle, mesela medceziri sevmem ama onun müzikleri kendine özgü bi tarza sahip, hemen müziğinin ilk başından itibaren anlıyosun medcezir. ama bu dizi öyle değil, baştan sona kadar şurası şu diziye şurası öbürüne benziyor diyerek geçip bitiyor. :D tabii medyapımın diğer işlerine nazaran daha iyi şüphesiz. :)
Bir AFK değil belki ama evet bu iş bayağı özenli. :D

nasıl değinme, en çafçaflı,değinilesi en güzel şeyden bahsetme diyosun olmadı böyle :F
Bir kere Hanımın Çiftliği iyi bir kitleyi yakalamıştı zaten izleyici devam ettiği diziden kolay kolay kopmazdı ki öyle de oldu. Ama AFK döneminin en başarılı işlerinden her ne kadar Hazal'ı başarısız ve çirkin bulsan da. Medyapım'ı sevmesen de değişmez bir gerçek. :D

Bir kere Hanımın Çiftliği iyi bir kitleyi yakalamıştı zaten izleyici devam ettiği diziden kolay kolay kopmazdı ki öyle de oldu. Ama AFK döneminin en başarılı işlerinden her ne kadar Hazal'ı başarısız ve çirkin bulsan da. Medyapım'ı sevmesen de değişmez bir gerçek. :D
evet gerçekten beklenilenin çok üstünde sonuçlar elde etti. sürpriz bi iş oldu ama öyle kalitesinden, çok derin öyküsünden filan değil. sadece çok büyük bi ergen yığının hazal-çağtay için birden deliye dönmesi etkili oldu. :d

evet gerçekten beklenilenin çok üstünde sonuçlar elde etti. sürpriz bi iş oldu ama öyle kalitesinden, çok derin öyküsünden filan değil. sadece çok büyük bi ergen yığının hazal-çağtay için birden deliye dönmesi etkili oldu. :D
Eğer ergenlerle alakalı bir konu olsaydı o zaman bütün ergen dizilerinin tutması lazımdı. 😉

2 bölümü izledim aslında ilk bölüme fark atacak kalitede bir bölümdü. Süper sahneler vardı.

Cihan'ın Gülrü'yu koruma sahnesinde ağladım. Çok iyi oynuyor adam yaw.:T:

Gülfem'in Gülru'nun hayalerini yıktığı sahne ortalamaydı.

Şu hizmetçi kız ile Şevket'in olayı dikkat çekici. Çok meraklandım neler olmuş. Kadında süper oynuyor.:D

Geri kalan sahneler bilindik.

Dizinin müzikleri bu bölüm daha güzel geldi kulağıma. Devam edelim bakalım.:D