Show Otel Divane - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk bölüm olduğundan 2 reyting ortalaması belkı alabilir
2.bölümü kesinlikle 1 ryting ortalamasında kalır ve 3.bölüm yayınlanmadan diziye ara verilir
1 hafta sonrada yayından kalktığı açıklanır :kiki::kiki:

Twitter'da sıkıcı, saçma ve gereksiz bir dizi olarak bulunulmuş. Diziyi seven, beğenen de var tabi. :)

Reytingleri o kadar düşük olmaz. Çocuk ve bebekler için bire bir))) o değil Dr senar ayar show TV nin başındayken bazı dizileri yayınlanmadan iptal ederdi . Allah aşkına senaryoyu okumamış mı hadi okumadi da hic izlemesi mi. Yazık show TV hic yönetici yok mu . kapıyı çalan dizi kasedi mi koyuyor acaba))

"Daha kötüleri var" demek istiyor sanırım. :)
Olabilir :A

Reytingleri o kadar düşük olmaz. Çocuk ve bebekler için bire bir))) o değil Dr senar ayar show TV nin başındayken bazı dizileri yayınlanmadan iptal ederdi . Allah aşkına senaryoyu okumamış mı hadi okumadi da hic izlemesi mi. Yazık show TV hic yönetici yok mu . kapıyı çalan dizi kasedi mi koyuyor acaba))

Yok panpa yonetici falan yok.Onlerine gelen dizileri aliyorlar :)

Dizi aslında çok kötü ama bu tür diziler bazen tutuyor. Yani dizi iyi ama kötü. Aslında kötü ama iyi. Bence tutacak ama tutmayacak. :F

beyazsoy gibi iki tane açık kapı bıraktım artık hangisi olursa ben dedim derim. :F

Diziye yaklaşık yarım saat baktım ve hiç beğenmedim.Dizide halk ve oyuncu arasındaki ip çok kopuk fakat Emre Altuğ un performansı çok iyi. Orçun ne olmuş öyle hayla şaşkınım[emoji54]

Dizi zaten Agustos ayini idare etsin die Baslatildi yeni sezon dizileri İddali showun ama bekleyin bence Burda Show Mow baslamiyor diyenlere lafim İlla Dizileri ile Show baslicak die bisey yok Baska Projelerde cok iddalilar zaten Biraz sabredin Yeni sezon Show projelerini gorceksiniz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dizi zaten Agustos ayini idare etsin die Baslatildi yeni sezon dizileri İddali showun ama bekleyin bence Burda Show Mow baslamiyor diyenlere lafim İlla Dizileri ile Show baslicak die bisey yok Baska Projelerde cok iddalilar zaten Biraz sabredin Yeni sezon Show projelerini gorceksiniz
Dur sampiyon sakin ol ben son 2 yili kastettim insallah iddiali dizileri tutar .Bekliyorum yeni dizilerini mesela Yilanlarin Öcunu izleyecegim :) Kizma hemen oyle salak falanda deme ben su ana kadarki kismi kastettim tabiki showun dizilerinin tutmasini istiyorum :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dur sampiyon sakin ol ben son 2 yili kastettim insallah iddiali dizileri tutar .Bekliyorum yeni dizilerini mesela Yilanlarin Öcunu izleyecegim :) Kizma hemen oyle salak falanda deme ben su ana kadarki kismi kastettim tabiki showun dizilerinin tutmasini istiyorum :)
İnsallah

İnsallah
Amin :)

Dizi aslında çok kötü ama bu tür diziler bazen tutuyor. Yani dizi iyi ama kötü. Aslında kötü ama iyi. Bence tutacak ama tutmayacak. :F

beyazsoy gibi iki tane açık kapı bıraktım artık hangisi olursa ben dedim derim. :F
Açık kapı bırakmadım. Dizi bebeklerce çok sevilecek dedim büyükler için berbat bir dizi dizi büyük ihtimal 4. Bölümü göremeyecek. Daha sana başka türlü nasıl açık anlatılır bilemiyorum))). En kotu dizi bile İlk bolumu 3 reytin görür bu dizi iki bile göremez.
Reytinge gore konusuyorsun demesinler diye bir gun önce dizilerin sayfasına düşüp dusmeyecegini yazıyorum . Tutup tutmadığını o dizinin izleyenleri biliyor.
.Allahtan sbt gitti yine benzer yorumlar gelmiyor)))
Neyse kurt seyid 9 reyting aldığında muhalefet ettim kPa ya başladığından beri muhalefetim devam ediyor. Ulan İstanbul 8 reyting aldığı hafta kacak gelinlerin daha iyi dizi olduğunu haftaya kacak gelin 21 de başlarsa ulan istambulu geçeceğini yazdım. Daha nasıl açık konuşulur bilmiyorum)))))