Güçler 23.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,401
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pompy Yapım
23.Bölüm
Ali ozan Amir ve ekibi konusurken İsrail konsolosluguna yapılan saldırıyla ilgili konusurlar
Ali ozan Amir israil filistine saldırdı diye devletin özel ekibi Polat Alemdar ve ekibi intikam niyetine saldırdı

Telefonlarını kaybeden Eda geleceği gördüğünde haber veremez Efecanda Sadık komiser gelir gelmez el bombaları atılır .Pusuya düşen Sadık komiser ALi ozan Amir telefon çaldığını duyunca dürbünden .Askım Sadık yazar
Ali ozan Amir bu betüsle Eda ve Efecanın Telefonu kesin önünü Trabzon kastamonu bolu 36 48 kenara çekin çekin Ali ozan Amir ve Ekibiyle çatışmaya girerler .
Askı entrika dizisini seyretmeyenleri patlatan hedeflerinde Mit vardır
Birileri Sadık komiser ve ekibine tuzak kurdu.
Cem ve ceren Yardıma gelir Barışla ve Tuğçe çatısmadan sağ kurtulan ekip.

Kadir Amir ve ekibini Hedef alan Askı-Entrika dizisini kötüledi ve senaristlerini ve Yapımcısını tutukladılar diye Edison mafyası adında diziyi seyrederken Edison tv de fanları saldırıya uğrar Kadir Amir'e mesajdır bu bizi kötülemenin bedelini ağır ödeyeceksiniz.
Çiğdem ilk planını uygulamak icin yola koyulur Dunyayi ters çevirir insanlar aşağa doğru ucar yani uzay bosluğuna doğru
Eda sakın cıkmayın Birisi Dünyayı Ters çevirmiş.
Zeytin ne oluyor kim Dünyayı Ters çevirdi.
Betüş Firüze nerde.
Eda Malesef uzayda.
Betüs yok Artık ozaman Zeyno ve Avnide Cerenle Cemi Çilek engelledi
Dudu bunu yapan bir cadı
Pakize hahaha kötülük kahkası atar
Çiğdem helal olsun sana senin gibi zekası olan kötülük yapanlar olsa keske
23.Bolümün sonu
Emeğe saygı olarak yorumlamadan geçmeyin lütfen

Son düzenleme:
@pompy ne yapmışsın sen böyle ? Ama daha güzel olmuş gibi yazım şeklinden bahsediyorum bu arada

@pompy ne yapmışsın sen böyle ? Ama daha güzel olmuş gibi yazım şeklinden bahsediyorum bu arada
Bildirim geliyor sana demi Artık bir laptop gelsin öyle dahada düzenleyim kapağini kazara kırdımda sarjını düzeltirim derken herkes spoilerin Arasına koyacakmıs Artık yoksa yayın yasağı gelcekmis

Bildirim geliyor sana demi Artık bir laptop gelsin öyle dahada düzenleyim kapağini kazara kırdımda sarjını düzeltirim derken herkes spoilerin Arasına koyacakmıs Artık yoksa yayın yasağı gelcekmis
Evet geliyor,etiketleri mi spoilerin arasına koyucaz ?

hahahah dünyayı ters çeviriyorum nekadar zekiyim :Z:Z:Z
bu arad yazılar kocaman olmuş okurken nedense gözlerimi byüte büyüte okudum napıyorum dedim bir ara hahha :kiki::kiki: