'Hazal Kaya' Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
thumbnail_1405398451.jpg

Genco, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum gibi pek çok başarılı yapımda rol alan güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği "Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi" sloganıyla yola çıkacak olan diziden ne kadar kazanacak?

Uzun süredir Ay Yapım ile görüşme halinde olan güzel oyuncu Hazal Kaya yeni rolüyle ilgili yapımcısı Kerem Çatay'ın öncülüğünde gerçekleşen ve dizinin senaristleri Melis Civelek ve Sırma Yanık'ın da bulunduğu görüşmeler için pek çok kez bir araya gelip karakteri ve dizisi hakkında konuştular ve rolü tam anlamıyla içine sinerek kabul etti. 5 dizi teklifi alan güzel oyuncunun rolü kabul etmesindeki etken ise canlandırdığı diğer karakterlere göre çok farklı olması ve dizinin hikayesini çok güçlü bulmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Yeni dizisinde yeni imajıyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Hazal Kaya'nın Burak Özçivit veya Mehmet Günsür ile partner olacağı dizinin yönetmen koltuğuna Andaç Haznedaroğlu oturacak. Özellikle Orta Doğu'da ve Arap ülkeleri olmak üzere Balkanlar'da da çok büyük bir hayran kitlesi olan başarılı oyuncu "Adını Feriha Koydum" ve "Son Yaz Balkanlar" dizilerinden bölüm başına 35 Bin TL kazanıyordu. Son olarak Gold Film imzası taşıyan A.Ş.K. dizisinde bölüm başına 45 Bin TL kazanan güzel oyuncu yeni dizisinde bölüm başına 50 Bin TL kazanacak.

Sonuna kadar hak ediyor benim meleğim. Başarılı olacak İnş. dizisi, yürekten inanıyorum. Merakla bekliyoruz yeni gelişmeleri. 🙄

Anlamadığım sorun şu daha iki gün önce Burak Özçivit star tv de oynayacak kadın oyuncu belli değil diyordu. Ama Hazal Kaya'yla haberi çıktıktan sonra denmişti.
Bir gün öyle bir gün böyle anlayamadım .

Ücretleri güzel. Ama dikkat ederseniz son iki dizisi tutmadığı halde sanki dizileri çok izleniyormuş gibi fiyatı arttırmış. Genelde düşer böyle olunca fiyatlar :)

Başlığı okumadan içimden geçmişti haydi hayırlısı olsun. En ideal fiyat bence🙂

Anlamadığım sorun şu daha iki gün önce Burak Özçivit star tv de oynayacak kadın oyuncu belli değil diyordu. Ama Hazal Kaya'yla haberi çıktıktan sonra denmişti.
Bir gün öyle bir gün böyle anlayamadım .
demekki ikiside ayrı dizi bide kıvançın yeni dizisi var seneye 6 dizisi yayınlancak ay yapımın hesaba göre(b)

demekki ikiside ayrı dizi bide kıvançın yeni dizisi var seneye 6 dizisi yayınlancak ay yapımın hesaba göre(b)

Aynen öyle olacak gibi​

Burak Özçivit ile anlaştıysa Hazal Kaya Burak Özçivit ile aynı dizide rol alacak demektir. Çünkü haberde kesinliği olmayan isimler Burak ve Mehmet'ti. Ay Yapım Burak'ı doğruladı, Mehmet ile anlaşamadılar demekki. O yüzden Hazal Kaya ve Burak Özçivit aynı dizide rol alacak demektir. @Yiğitt :)

Son 2 dizisini saymazsak diğer işlerinde çok iyi izlendi. Oyunculuğu da başarılı ve aynı zamanda güzel. Sonuna kadar hak ediyor bence. Son 2 dizisinde de oyunculuğu çok iyiydi fakat partnerleri ile arasında hiç uyum yoktu. Senaryoları söylememe gerek yok, çok kötü bir şekilde işlenmişti. İnş. bu sefer başarılı, güzel bir dizi izleyeceğiz. 🙄

haber hiçbir şekilde inandırıcı değil, inanan var mı gerçekten ? :F

tv areasının şu halinde son dizileri fiyasko ile sonuçlanan bi oyuncuya niye yapımcı 50 bin versin ? :F son dizileriyle hüsran yaşıyor 4-14 bölüme bitiyor ama hazal fiyatını yükseltiyor. :D haber'e inanmıyorum, en fazla aldığı 35 bindir.