Dünya Kupasına Rihanna Damgası!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061
thumbnail_1405336647.jpg

Dünyanın en çok takip edilen şarkıcılarından Rihanna yine olay hareketiyle konuşuluyor.

Dünya Kupası maçının finalinde Almanya - Arjantin maçının 113. dakikasında Almanya'nın golünü atan Mario Götze dünyaca ünlü izleyiciyi coşturdu. Golün sevinciyle tişörtünü çıkartan güzel şarkıcı fotoğrafı twitter üzerinden paylaştı.

Dünyaca ünlü medyatik şarkıcı maçtan sonra golün sahibi Mario Götze ile fotoğrafta çektirdi.

g%C3%B6tze%20rih.jpg

rihanna%20alman(1).jpg

Sanki tişörtü çıkarması için bir bahane lazımmış gibi... İlahi Rihanna...

Rihanna yaa yine yapmış yapacağını.:F Çok tatlı çıkmış ama Merio ile olan fotosunda.:love1:

Son düzenleme:
bu arada yabancı ülkeler nekadar medeni yanı baz örnek almamız lazım sadece rihanna değil çoğu maçta bazı kadınlar butür üstünü çıkarmakla butür olaylar sergiliyorlar ve erkek izleyiciler tarafından rahatsız hiç olmuyorlar avrupalılar çok medeni gerçekten ben bu kadının yaptığını
türkiyede herhangi bir maçta yapayım neler olur düşünemiyorum yanı :kiki::kiki:
oyüzden braz medeniyet kazanmamış lazım diye düşünüyorum ben :bhr::bhr:

bu arada yabancı ülkeler nekadar medeni yanı baz örnek almamız lazım sadece rihanna değil çoğu maçta bazı kadınlar butür üstünü çıkarmakla butür olaylar sergiliyorlar ve erkek izleyiciler tarafından rahatsız hiç olmuyorlar avrupalılar çok medeni gerçekten ben bu kadının yaptığını
türkiyede herhangi bir maçta yapayım neler olur düşünemiyorum yanı :kiki::kiki:
oyüzden braz medeniyet kazanmamış lazım diye düşünüyorum ben :bhr::bhr:
Biz onu öyle seviyoruz.:love1:

Son düzenleme: