Sina Koloğlu'nun duyumu bu yönde, konuda Ay Yapım'da var belki Ay Yapım Star'a dizi yaparsa o da olabilir.Star'ın yeni bi yarişması jurili filan belki ona katılır. O yarişmanın haberini açacaktim ama yarişmanın orjinalini daha bulamadım bulup izleyeyim öyle acıcamOrda juri olursa süper olur, hatta Star Acun boşluğunu onla bi güzel doldurur
![]()
Ay yapım + MeryemSina Koloğlu'nun duyumu bu yönde, konuda Ay Yapım'da var belki Ay Yapım Star'a dizi yaparsa o da olabilir.![]()
Bu sefer kabul eder bence, baksana Star TV 2 milyon dolar hibe edecek.![]()
Olacak inşallah kalbimiz temiz.Ay yapım + Meryem![]()
Sana Koloğlu yazdı işte yalan mı konuşuyor?Etmez. Yani hiç ümitlenmiyorum.![]()
Teklif etmişler ama kabul ettiğini yazsa neyse.Olacak inşallah kalbimiz temiz.
Sana Koloğlu yazdı işte yalan mı konuşuyor?![]()
Bence olacak bu iş diyor ya, sen Meryem'in Star TV ile anlaşmasınımı istemiyon hacıTeklif etmişler ama kabule ttiğini yazsa neyse.bence kabul etmez.
Bence olacak bu iş diyor ya, sen Meryem'in Star TV ile anlaşmasınımı istemiyon hacı![]()
Çocuğuna bakmak zorunda, iyi parada kopardığına göre evet der bence. kendiisini çok özledik.Yoo Meryem nerde olsa izleriz ama kabul etmiyor sıkıldım artık oyunundan.![]()
Çocuğuna bakmak zorunda, iyi parada kopardığına göre evet der bence. kendiisini çok özledik.![]()
Teklif yapmıştır, bomba yakında patlayabilir. Ay Yapım herzaman en iyilerle çalışır.@Forumdash @sürgünüm bende 1bucuk yıldır Meryemle Ay Yapimin anlasmasini istiyorum ama Kerem Catay hicbi sey yapmiyoKEREM CATAY TUBAYLA BERGUZARLA ANLASIYOSUNDA MERYEMLE NEDEN ANLASMIYOSUN
![]()
Insallah tubaya yaptigi guzelligi meryemede yaparsa meryem kabul eder belkiTeklif yapmıştır, bomba yakında patlayabilir. Ay Yapım herzaman en iyilerle çalışır.![]()
Tuba'ya ne güzelliği yaptı?Insallah tubaya yaptigi guzelligi meryemede yaparsa meryem kabul eder belki![]()
10 saat calisma mi ne yapmisti gündeTuba'ya ne güzelliği yaptı?![]()
Aynen. Çocuklarıylada ilgilensin diye. Meryem'e daha büyük kıyak yapılmalı çocuğun babasıda yanında yok.10 saat calisma mi ne yapmisti günde![]()