Meryem Uzerli Star TV'nin Yüzü Mü?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1403285537.jpg

Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Meryem Uzerli ile Acun Ilıcalı telefonda görüşmüş hatta bizzat Berlin'de güzel oyuncuyla biraraya gelerek Yetenek Sizsiniz'in jüri üyeliği ve yeni formatları Rising Star'ın kadrosuna katılması için teklifte bulunmuştu. Ancak Meryem Uzerli teklifi geri çevirmişti.

Star TV yönetimi de Meryem Uzerli'ye astronomik ücretle kanalın yüzü olmasını teklif etmişti, projenin detaylarını Milliyet gazetesinde Sina Koloğlu yazdı. Star TV'nin üç yıl için Kıvanç Tatlıtuğ ile yaptığı 2 milyon dolarlık anlaşma formülü Meryem Uzerli'ye de uygulanacak.

Sina Koloğlu benim anladığım bu iş olacak diye de sözlerine ekledi.

Kıvanç'tan dolayı dili yanmadı mı bu kanalın da daha yeni isimlerle anlaşma noktasına gidiyor. Her şey ilk önce senaryoya ve müziğe bakıyor. Eğer senaryo ve müzikler kötüyse Brad Pitt gelse yine boş. :)

Kıvanç'tan dolayı dili yanmadı mı bu kanalın da daha yeni isimlerle anlaşma noktasına gidiyor. Her şey ilk önce senaryoya ve müziğe bakıyor. Eğer senaryo ve müzikler kötüyse Brad Pitt gelse yine boş. :)
Kıvanç Tatlıtuğ'ta başarısız olduysa, Meryem'de de başarısız olacağı Allah'ın emri mi?:) Riskli bir yatırım olabilir ama ya tutarsa, hiçbir şey yapmayıp boşmu otursunlar Acun Ilıcalı'da gitti kanaldan günleri nasıl dolduracaklar. Meryem Uzerli'nin hiç yoktan belli bir izleyici kitlesi oluştu nerden bakarsan bak mantıklı yatırım bence.:)

Kıvanç Tatlıtuğ'ta başarısız olduysa, Meryem'de de başarısız olacağı Allah'ın emri mi?:) Riskli bir yatırım olabilir ama ya tutarsa, hiçbir şey yapmayıp boşmu otursunlar Acun Ilıcalı'da gitti kanaldan günleri nasıl dolduracaklar. Meryem uzerli'nin hiç yoksa belli bir izleyici kitlesi oluştu nerden bakarsan bak mantıklı yatırım bence.:)
Tamam da kadını para için bu duruma ikna etmek resmen zorlamaktan başka bir şey değil. Kadın düzenini bozup gelecek buraya ve 2 Milyon'a bile yüzünün tersiyle bakmış "Olabileeer." demiş. Gelecekse bile isteksiz gelecek sonuçta.

Ayrıca benim dediğim noktayı yanlış anladın sanırım. Ben kanalın 3 yıl boyunca bir oyuncuyu satın almasına kızıyorum. Yani bu fiyatın haricinde bölüm başına aldıkları fiyatta var ve boşu boşuna gereksiz. Mesela Show'da yaptı Kadir Doğulu'ya benzerini ama bölüm başı fiyatını ayarladı kanal sadece, ek olarak bir fiyat biçmedi kanal mantıklı olarak.

Kanalın boş durduğu da yok. Meryem dönecek olursa yeni dizisi belli olunca zaten yapım şirketine diğer kanallardan daha fazlasını verip alabilir kendi kanalına zaten. İlla 2 Milyon vermek istiyorsa benim diyebilecek bir şeyim yok. :)

Son zamanlar kabul etmiyor ki gelen teklifleri. :)
Tamam hacı kabul etmedi de daha ne kadar kabul etmeyecek. Ben oyunculuk yapmaktan vazgeçtim diye bir açıklamasını duydun mu? Hayır. :)

Peki niye Almanya'ya çekip gitti, sevdiği sandığı adamdan hamile kalınca yüzüstü ortada kaldı. Dizi setlerinde yorulmuşlukta vardır ama asıl sebep bu değil mi?:)

Çıkıp diyebilirmiydi Can Ateş beni ortada bıraktı ben bu yüzden çıkıp gidiyorum diye. Tabii tükenmişlik sendromuna yakalandım diyecek.:)

Tamam hacı kabul etmedi de daha ne kadar kabul etmeyecek. Ben oyunculuk yapmaktan vazgeçtim diye bir açıklamasını duydun mu? Hayır. :)

Peki niye Almanya'ya çekip gitti, sevdiği sandığı adamdan hamile kalınca yüzüstü ortada kaldı. Dizi setlerinde yorulmuşlukta vardır ama asıl sebep bu değil mi?:)

Çıkıp diyebilirmiydi Can Ateş beni ortada bıraktı ben bu yüzden çıkıp gidiyorum diye. Tabii tükenmişlik sendromuna yakalandım diyecek.:)
O zaman bir projeyle dönsün.Dönmeli bence :)

Tamam da kadını para için bu duruma ikna etmek resmen zorlamaktan başka bir şey değil. Kadın düzenini bozup gelecek buraya ve 2 Milyon'a bile yüzünün tersiyle bakmış "Olabileeer." demiş. Gelecekse bile isteksiz gelecek sonuçta.

Ayrıca benim dediğim noktayı yanlış anladın sanırım. Ben kanalın 3 yıl boyunca bir oyuncuyu satın almasına kızıyorum. Yani bu fiyatın haricinde bölüm başına aldıkları fiyatta var ve boşu boşuna gereksiz. Mesela Show'da yaptı Kadir Doğulu'ya benzerini ama bölüm başı fiyatını ayarladı kanal sadece, ek olarak bir fiyat biçmedi kanal mantıklı olarak.

Kanalın boş durduğu da yok. Meryem dönecek olursa yeni dizisi belli olunca zaten yapım şirketine diğer kanallardan daha fazlasını verip alabilir kendi kanalına zaten. İlla 2 Milyon vermek istiyorsa benim diyebilecek bir şeyim yok. :)
Kadın hangi düzenini bozacak çocuğu okula gidiyorda, okulundan mı ayrı kalacak? Belki nerden biliyorsun daha fazla para koparmak için naz yapıyor fazla para verecek olana imza atacak.:)

Kanalın oyuncu ile anlaşma yapmasıda doğal bana göre kazançlı çıkan herzaman oyuncu olur. Sen kimden tarafsın kanalın kazanacağı parayı ya da zararı mı düşünüyorsun. Sonuçta Meryem kazanacak ona bakmalı.:)

Profesyonel dünya da böyle futbol kulüpleri 4 yıllığına bir oyuncuyu kadrolarına katarlar, daha önceleri böyle bir anlaşma yoktu. peki bu anlaşma niye çıkmış futbolcuları korumak için.:)

Yani bunu bir çeşit sendikal olarak görebilirsin, oyuncu başarısız olsa bile ortada kalmayacak.:)

Kıvanç gibi hezimete uğrama ihtimalini yüksek görüyorum. :A

Star'ın yüzü olan yüz kere pişman oluyor, sonu Kıvanç gibi olur. Kabul etmesin. :)

Star TV için iyi bir hamle olacaktır fakat kabul edeceğini sanmıyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy