Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Dün gece 201.Bölümü izledim.. final sahnesi gercekten muhtesem olmus. Polat'in Elif'i kacirmasi, Margeret'in muhtesem oyunculuk performansi ve Polat'in, "Elif dedim" esliginde duygusal anlari... Bölüm harektli basliyor, ortalarda durgunluk var ve sonunda muhtesem final.. 196.Bölümden bu yana en iyi final sahnesi..

Aynen bu serzenişine katiliyorum cenaze namazindaki göruntuleri gordum necati beyle raci şaşmaz arasindaki mesafe istanbul sakarya arasindaki mesafe gibiydi aralarının ne kadar çok nanemolla olduğu bu göruntulerle sabit .bunlar hayatin aci gercekleri benim kizginligim adami sezon başında dımdızlak biraktilar adam caresiz kaldi bu da senaryoya baya bir yansidi ben bu ayriligin gezi parki sirasinda necati beyin basbakani ziyaret etmesinden dogan rahatsizliktan kaynaklandigini seziyorum sezona baslamadan sezon tanitimlarini hatirla penguenli gezi parkli tanitimlarina .o konulara biraz girer gibi yaptilar ama ne olduysa bicak gibi kesik yedi o görüntüler. hatta gezi olaylari icin leylanin kardeşi diye esra karakterini ortaya çıkardilar ama olmadi dikkat et murat sarp esra birbir öldüler. hee bide sezon ortalarinda ekrem dumanlinin vadiye esrarengiz ziyaretini de unutmamak gerekir.o siralar baya biseyler oldu ama bizlere pek bisey yansimadi necati beye senaryo açısından baya bir baski yapildigini zannediyorum

Kadir hocam seninle sahur vaktinde vadi muhabbeti yapmak gercekten cok guzel sende olmasan kiminle vadiyi konu§acaktIm iyi ki varsIn hergece beklerim ben buralardayIm
Bahadır Özdener Twitter'da yazmıştı, görmüştüm birkaç ay önce. Bu sezon bir bölüm bile yazmamışlar. Yani ta geçen sezonun sonundan beri bi sorun var.

Dün gece 201.Bölümü izledim.. final sahnesi gercekten muhtesem olmus. Polat'in Elif'i kacirmasi, Margeret'in muhtesem oyunculuk performansi ve Polat'in, "Elif dedim" esliginde duygusal anlari... Bölüm harektli basliyor, ortalarda durgunluk var ve sonunda muhtesem final.. 196.Bölümden bu yana en iyi final sahnesi..
aga o final felaket ötesiydi ya polatın ağlayışı olağanüstü oyunculuğu
o bölümden sonra 1 hafta elif dedim dinlemiştim en sevdiğim türkü :d
bende bi ara 209.bölümü izlicem sezonun en aksiyonlu bölümü

Bence cok §aibeli bir isim olmasa iyi olur bir tarafa iyi gelir ama diger kesime hic iyi gelmez vadinin rotasi 180 derece degisir insaallah olmaz

Bence cok §aibeli bir isim olmasa iyi olur bir tarafa iyi gelir ama diger kesime hic iyi gelmez vadinin rotasi 180 derece degisir insaallah olmaz
tabi ki bence de lmasın ama ben bunun olabilme ihtimaline bile şaşırıyorum bu olursa vadi yıllardır anlatıklarıyla büyük bir tezata düşer

tabi ki bence de lmasın ama ben bunun olabilme ihtimaline bile şaşırıyorum bu olursa vadi yıllardır anlatıklarıyla büyük bir tezata düşer
Kesinlikle oyle ama bu zamana kadar vadi ile ilgili ne dedikodu ciktiysa hepsi dogru cikti kanal d serdar akar ne bileyim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler diyelim

Kesinlikle oyle ama bu zamana kadar vadi ile ilgili ne dedikodu ciktiysa hepsi dogru cikti kanal d serdar akar ne bileyim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler diyelim
evet son zamanlarda vadiyle ilgili olan bütün haberler çıktı ama bunun olmasını çok çok düşüşk olduğunu düşünüyorum