Halkın Polisi 45.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,402
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
45.Bölüm
Buyuk tehlikeye adim adim
Leyla amir ve ekibi is basına düşer adamlari yakalamak icin Necati cikar ve karsilarina cinayet subeye fena kafasini takmıstir emreden baslayıp ayrı ayrı hepsini vurur birtek Remzi amirinde izini bulur ve Leyla amir ve ekibi gider.

Tunç sevgilisiyle bankaya gider Asımın ceza evinden mudürü isleri karistırırır
Bankada Aylini hedef alcağını anlar Tekin ve metin o sirada melek müdür ve Arif komiser isi hal eder
O yakalanir diger kisi Necatinin peşine düşen ekip sinyal tespitiyle catisma cıkar sonucunda Necati kaçar gidip yildiz uzerliyi vurur engin komiser ise sinirlenir bu duruma

Husnu ve mesut bocek koyar Necatinin sevgilisine takside bekiyen polisler korumalara taksiyi indirin emri gelir catisma cikar necati yakalanır
Ecenin kardesi mesuta yakalanir
Sulenin sevgilisi ablasini kaybedince enginden bilir hesabini
Suleyi canli bomba olarak yollar suleyi vurur keskin nisancı ve bomba patlar
Suleyi hastahaneye goturen ekip zeynepin vurulmasiyla sok olur Ayni anda Alininde
Necmi ve adamlari is basina duser
İhsan avsarda ortaya cikar basina bela olan Çiğdem ve ekibini oldurmek
Ve onlar yakalanir
Riza babanin evine ders calistirann Ayla ogrencesine silahli saldiri olur Riza baba tek basina catisir
Ekip gelir isi cozer

Taseron holding is basina duser grevdekilerin evini basar ve rus konsolosluguna olan saldiri ecenin vurulmasina sebep olur

Rus konsolosluğuna olan saldiriya provakasyon dur derler boyle bir saldiri yoktur der yeni eylemler icin yer arandigi soyleniyor
Ve gelen yayin yasaği haberlerde zaman yetmeyince onitorenk belgeseli ve kutup ayisi belgeseli yayinlarlar
Riza baba bu mitin alani ama ben guvenmiyorum onlar saklar devlete zarar vercek biseyse
Biz gercekleri ortaya cikaracagiz biz devletin memururuz pislik varsa ortaya cikmak zorunda
45.bolum sonu

İsim yanlış olmuş Akp iktidarında halkın polisi diye birşey kalmadı. Halka zulüm eden, döven, biber gazı sıkan analarıını ağlatan polisler Tayyip'in polisleri onlar bizim değil.
Arka sokaklarin uyarlamasi oldugu icin aklima geldi Riza baba ve ekibi halkin polisi ise bu ad olmali diye dusundum