yazın gelmesiyle millet eğlence programlarına kaçıyorenveri görmemişim pardon
senin için yeterli geldiyse ne mutlu, ama bzı dizilerinde daha yüksek alıyordun , bu biraz az almış![]()
yazın gelmesiyle millet eğlence programlarına kaçıyorenveri görmemişim pardon
senin için yeterli geldiyse ne mutlu, ama bzı dizilerinde daha yüksek alıyordun , bu biraz az almış![]()
bence artık ara ver yada tek dizi yap , daha kaliteli olur senin içinyazın gelmesiyle millet eğlence programlarına kaçıyor![]()
İlerleyen zamanlarda Bizim Hayatımız final yapacak zaten İsimsiz Kahramanlarla devam edeceğimbence artık ara ver yada tek dizi yap , daha kaliteli olur senin için![]()
aynen hem dinlenirsin birazİlerleyen zamanlarda Bizim Hayatımız final yapacak zaten İsimsiz Kahramanlarla devam edeceğim
Hallin polisi 50.bolumde sezon finali olacak daha ben 44.bolumdeyimenveri görmemişim pardon
Benimkiside yeterli hit aldi 2.lik iyidir sezon finali konusuna cumartesi baslıcam hatta 45.bolumun son sahnesi sezon finali konusunun baslangiciydiCumartesi Reytingleri
1-Bizim Hayatımız 3.Bölüm Görüntüleme:263 @kvp-medya
2-Halkın Polisi 45.Bölüm Görüntüleme:248 @pompy
Anladım , biraz dinlen artık sendeBenimkiside yeterli hit aldi 2.lik iyidir sezon finali konusuna cumartesi baslıcam hatta 45.bolumun son sahnesi sezon finali konusunun baslangiciydi
Güçler kacinci sırada gördün demiAnladım , biraz dinlen artık sende)(
Bende yazmayi özledimçok özledik vlla bekliyoruz cnmm 🙂🙂