Starz - "Outlander" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

senaryoyu bana vereceklerki ?
ilerdeki o kıvırcık oğlana dinamit yerleştirip uzaya gönderirdim kız o ele yetişecek bir şekilde :)

içlerinden en berbatı seçmişsin nicky habire kızlara oral çalışıyor ,.)

penny i ya da piper ı koysaydın ya :)
Karakteri sevdiğimden koymadım :X

Zaten kızın senden ayrılası yok gibi :X Bu kızı da kaçırma artık hacı :F
caitriona_article.jpg

gözler yakıyor

000000211176-caitriona_balfe-fit.jpg

şeytan ayrıntıda gizlidir :)

GoT ve Sherlock bittikten sonra Six Under Feet ve Ray Donovan var.:Z
six feet under kaçıncı sezondasın ?

harika bir dizi her gün bir iki bölüm izliyorum muhteşem bişey :)

caitriona_article.jpg

gözler yakıyor

Aynen. Alıştık diziye su gibi akıyor. OzaN'lar la birlikte izliyoruz 1 sezonu bitirdik. Sen hızlımı gidiyorsun yoksa?:X

ben daha birinci sezon 6. bölümdeyim siz hızlısınız :) ama sizi geçerim büyük ihtimal çünkü dizi harika karakterleri çok sevdim cleaire başta olmak üzare hepsi bir başka cins :)
cenaze evinde büyümekten sanırım sağlam olan yok hepsi sıyrık :))

GoT ve Sherlock bittikten sonra Six Under Feet ve Ray Donovan var.:Z
Ray pazar günü başlıyor. Pazartesi izlerik artık:X

caitriona_article.jpg

gözler yakıyor

İlk resim güzelde 2. resimde bişeyler eksik :X

SFU muhteşemdir.Sana 2 kere filan başla dedim şimdi fırsat buldun PLL izlemekten:T:

Ray pazar günü başlıyor. Pazartesi izlerik artık:X

İlk resim güzelde 2. resimde bişeyler eksik :X

SFU muhteşemdir.Sana 2 kere filan başla dedim şimdi fırsat buldun PLL izlemekten:T:
six feet under isim olarak çok ergenik bir isim gibi duruyordu onun için izlemeye yanaşmadım :)
ama izleyince hiç tahmin etmediğim şekilde muhteşem bir senaryo çıktı karşıma o kadar doğal oynuyorlarki olay falan olmasa bile sadece karşılıklı sohbetlerini izlemek bile büyük keyif :)
ama bazı sahneleri aile ortamında çok sakıncalı:) kendi odama kapanıp izlemem lazım :))

six feet under isim olarak çok ergenik bir isim gibi duruyordu onun için izlemeye yanaşmadım :)
ama izleyince hiç tahmin etmediğim şekilde muhteşem bir senaryo çıktı karşıma o kadar doğal oynuyorlarki olay falan olmasa bile sadece karşılıklı sohbetlerini izlemek bile büyük keyif :)
ama bazı sahneleri aile ortamında çok sakıncalı:) kendi odama kapanıp izlemem lazım :))
Evet hepimizin yakındığı sahneler onlar:X Ramazan çıksın aradan tüm güne 1 bölüm yayarak izlemeye devam edicem.Bu yaz o diziyle bitecek:X