Staj yapıp gelmem haziranı bulacaktırAynen öyle olucak
nereye ayrılıyorsun daha kalıcı olucaksın forumda stajını yap gel 🙂🙂
Ara sıra girerim belki hiç
Forumu sana emanet edicem
Staj yapıp gelmem haziranı bulacaktırAynen öyle olucak
nereye ayrılıyorsun daha kalıcı olucaksın forumda stajını yap gel 🙂🙂
kadınlara birşey emanet edilmez hahahStaj yapıp gelmem haziranı bulacaktır
Ara sıra girerim belki hiç
Forumu sana emanet edicem
Sana emanet edilir amakadınlara birşey emanet edilmez hahah
napıyorsan yap sonra tekrar gel aramızda 🙂🙂
hallet işlerinide boşta kalınca nasıl olduğunu anlaamdan yine burda bulrusun kendiniSana emanet edilir ama
Her derdimde sana geldim yine sana emanet ediyor olacağım
Stajımı yapıyım da Kilise gidicem gibi şaka gibi
Kilis sorunlu amahallet işlerinide boşta kalınca nasıl olduğunu anlaamdan yine burda bulrusun kendini
stajını bitirde alıştığın için gerisi kolay olur merak etme stajıın sıkıntılı olur benceKilis sorunlu ama
Diktatör gibi hocası var napacağım ben
Sevmiyorum ya çok yavaş geçer
Sabah 8 akşam 8 Hafta sonlarıda savcılık
İşim var malesef
Mesleğim iyi hocam kötü amastajını bitirde alıştığın için gerisi kolay olur merak etme stajıın sıkıntılı olur bence
ben bilgisayar dükkanında rahat birşekilde yaptığım halde stajımı biter bitmez kaçtım hemen ama senin mesleğin gayet iyi az sıkcaksın dişini cnm
Ahh ahhh hakime hanim gibi bi gelin bulsana kendineMesleğim iyi hocam kötü ama
Ben sabırsız insanım Hocayla kavga ederim stajım kesilir bir yıl daha beklerim
O derece asabiyim
Evlenmem ben 4-5 yıl daha acelem neAhh ahhh hakime hanim gibi bi gelin bulsana kendine
@Çiğdem- tesekkurler bu arada insallah olurum favori uye
Iste hakime hanimi tavlaman 4 ay.Sonra flört - söz - nişan sonra biraz beklersin ve evlilikEvlenmem ben 4-5 yıl daha acelem ne
Benim için erkenIste hakime hanimi tavlaman 4 ay.Sonra flört - söz - nişan sonra biraz beklersin ve evlilik
@Çiğdem-
Yaw iste 4-5 yil nisanli kalirsinBenim için erken
Bir kızın yönetimine giremem ben
Gençliğimi yaşıycam daha
Bana bunu al şunu al , şunla görüşmeYaw iste 4-5 yil nisanli kalirsin
Aman iyi be kal bekar aa biraz Mahir karayi örnekkk alll @Çiğdem- bu cocuk neden Mahire benzemiyorBana bunu al şunu al , şunla görüşme
Hergün evime gelip baskın yapar gerir öyle işler beni
Aman iyi be kal bekar aa biraz Mahir karayi örnekkk alll @Çiğdem- bu cocuk neden Mahire benzemiyor
aaa olurmu öyle şeyy yiğitt bu bakış açın çok yanlış bence 🙂🙂Bana bunu al şunu al , şunla görüşme
Hergün evime gelip baskın yapar gerir öyle işler beni
Ben bir kere nişanlanıp nişanı attımaaa olurmu öyle şeyy yiğitt bu bakış açın çok yanlış bence 🙂🙂
biz erkekleriin arkasını toparlayıp her bakıdman daha kolay bir yaşam sunuyoruz onlara 🙂🙂
Sen bide nisanlandinmi ? Hic anlatmadinBen bir kere nişanlanıp nişanı attım
Çok iyi biliyorum
sen cadoloza denk geldiysen beni ilgilendirmez orası vllaBen bir kere nişanlanıp nişanı attım
Çok iyi biliyorum