Senaryo bozmasa bile yaz dizilerini unutuyor herkesBir şey olmaz senaryo bozmazsa uyarlandığı Kore dizisi 50 bölümü geçmiş.
😱
Senaryo bozmasa bile yaz dizilerini unutuyor herkesBir şey olmaz senaryo bozmazsa uyarlandığı Kore dizisi 50 bölümü geçmiş.
😱
Haha, sesli güldüm.Dizinin konusu çok büyüyecek potansiyele sahip ama Aramızda Kalsın ile kitlesi benzer o gelince ne yapacak bakalım.
2 milyon ödüllü yarışma koydu daha ne olsun.![]()
![]()
En azından Spiderman serisini verseler de olurdu.X-Factor'dan umudum olmadığını söylemiştim ne yazık ki şaşırmadımSağ Salim 2'yi yayınlasalardı keşke yine.
![]()
X-Factor ve Alabora'dan tez zamanda kurtuluruz inşallah 4 gün çöp resmen.Haha, sesli güldüm.![]()
En azından Spiderman serisini verseler de olurdu.![]()
FOX'un seyircisi unutmaz.Senaryo bozmasa bile yaz dizilerini unutuyor herkes![]()
![]()
Dediğine bak @xemrexxx tövbe estağfurullah. 😱 Bihter'in, Fatmagül'ün kemikleri sızlıyordur.Aramızda Kalsın ile birbirlerini yerler Vadi şovunu yapar.![]()
söyleyecek söz bulamıyorum.ss
Ne alaka
Kanal fanları hep aynı.söyleyecek söz bulamıyorum.ss
Yeni sezonda eski mesajlara bakıcam gibi sık sık.Ne alakaBeren Kösem olacak zaten Star TV'de.
![]()
Bekliyorum göndermelerini aslolan Kanal D'dir.Kanal fanları hep aynı.
Yeni sezonda eski mesajlara bakıcam gibi sık sık.![]()
Bu da bozarDediğim gibi onların senaryosu bozmuştu.![]()
Bu uyarlama senaryo sıkıntısı yok gibi.Bu da bozar
Yaz dizilerinin hepsi öyle olduğu için batıyor![]()
Uyarlama mı 😱Bu uyarlama senaryo sıkıntısı yok gibi.50 bölüm cepte.
![]()
Evet Kore dizisinden 'My Husband got a Family'Uyarlama mı 😱
BilmiyordumEvet Kore dizisinden 'My Husband got a Family'![]()
Güzel yerlileştirmişler ikinci bölüm daha akıcıydı.Bilmiyordum
Nasıl dizi güzelmi peki?![]()
İzlemeli miyim ? İzlememeli miyim?Güzel yerlileştirmişler ikinci bölüm daha akıcıydı.![]()
İzlerim o zamanİzle tabii ki.![]()