Glee 6.Sezon Ayrıntıları (Final Sezonu)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,968
Puanı
1,061
Fox kanalının ilk sezonları ilgiyle izlenen dizisi Glee bu sezon final yapacak.

Senaristlerin ilk açıkladığının aksine 22 ya da 24 bölüm yerine 13 bölümlük bir final sezonu olacak.
Ekiple sorunu olduğu için diziden ayrıldığı söylenen Naya Rivera (Santana Lopez) son sezon dizide yer alacak ancak konuk olarak.
Dizinin ana mekanlarından McKinley bu sezon sadece nostaljik anılar için kullanılacak.
13 bölümlük final sezonunda bölümler ara vermeden yayınlanacak.
Glee-cast-glee-26569403-1280-1024.jpg

@Forumdash @KayıpSehir @destere @Çiğdem- @Harunnn60

ne kadar üzüldüm bilemezsin sonunda glu glu vak vakın fişi çekilmiş :)
çok geç kalmışlar ilk sezon bitmeliydi :)

@xemrexxx neler düşünüyorsun ? :))
nayanın çıkmaması iyi olmuş ama devamlı kadroda olmayacak olması kötü olmuş en sevdiğim karakterdi:X onun dışında 1.bölümü görelim ona göre yorum yapıcam diziden çıkmasını istediğim birkça kişi var onalr yoksa ve onlarsız bölümler olursa bitmesine üzülürüm varsa bitebilir müstehaktr o kel kafaya.ss

nayanın çıkmaması iyi olmuş ama devamlı kadroda olmayacak olması kötü olmuş en sevdiğim karakterdi:X onun dışında 1.bölümü görelim ona göre yorum yapıcam diziden çıkmasını istediğim birkça kişi var onalr yoksa ve onlarsız bölümler olursa bitmesine üzülürüm varsa bitebilir müstehaktr o kel kafaya.ss
6 sezon olmuş yeter bence :D

Ben demiştim 13 bölüm olur diye @xemrexxx :X Geldin diziye başladın aha dizinin fişini de çektin:T Oysa ilk sezonlar ne ka güzeldi :A

Hayırlısı olsun.3.sezondan sonra arttık bi külfet olmuştu benim için. Hikayeden çok şarkıların coverlari için bakar olmuştum. Ekibin hepsini konukta olsa görürüz umarim :X

Ocak ayı itibariyle mi başlayacak yoksa Eylül ayı itibariyle?? xemrexxx onuda yazaydın iyiydi:)

Ben demiştim 13 bölüm olur diye @xemrexxx :X Geldin diziye başladın aha dizinin fişini de çektin:T Oysa ilk sezonlar ne ka güzeldi :A

Hayırlısı olsun.3.sezondan sonra arttık bi külfet olmuştu benim için. Hikayeden çok şarkıların coverlari için bakar olmuştum. Ekibin hepsini konukta olsa görürüz umarim :X

Ocak ayı itibariyle mi başlayacak yoksa Eylül ayı itibariyle?? xemrexxx onuda yazaydın iyiydi:)
o kadarına ingilizcem yetmedi zaten bilgi yok o konuda galiba:X

ben 4.sezon bittiktn sonra başladım yani ben başladığımda beğenmiyidin zaten .ss

6 sezon olmuş yeter bence :D
bence de got gibi sezonda 10 böölüm olsa neyse de ilk 4 sezon 22 bölüm 5.sezon 20 son sezon 13 bölüm yeter:X

o kadarına ingilizcem yetmedi zaten bilgi yok o konuda galiba:X

ben 4.sezon bittiktn sonra başladım yani ben başladığımda beğenmiyidin zaten .ss

bence de got gibi sezonda 10 böölüm olsa neyse de ilk 4 sezon 22 bölüm 5.sezon 20 son sezon 13 bölüm yeter:X
Sen bile kabul etmişsin :D
Bu dizinin bir oyuncusu öldü dimi ? :)

Belli gibiydi zaten 13 bölüme düşeceği. Reytingleri çok düşüktü geçen sezon bir an önce yayınlayıp elden çıkarmak isteyecekler. :)