Memnuniyetleaynensenide bekleriz birgün programa
![]()
Memnuniyetleaynensenide bekleriz birgün programa
![]()
teşekkür ederimeline sağlık
isviçreli kötü moderatör zira emiş .ss
Önyargı başka birşey, tereddütle yaklaştım o da kendi açımdan yoksa senin başarılı olacağını düşünüyordum. Bir kez daha seni tebrik ederim.Teşekkür ederim Abibaşta biraz önyargı ile yaklaştın ama şimdi sevmişsin
)
teşekkür ederimÖnyargı başka birşey, tereddütle yaklaştım o da kendi açımdan yoksa senin başarılı olacağını düşünüyordum. Bir kez daha seni tebrik ederim.![]()
Kendimle ilgili olanı biliyordum, Ömer ile birbirimizi çok severiz.teşekkür ederimkendin ile olan kısmı nasıl buldun ?
![]()
anladımKendimle ilgili olanı biliyordum, Ömer ile birbirimizi çok severiz.![]()
teşekkür ederimOkudum tamamını, program beklediğimden daha iyi olmuş.
Bunda @Yakamoz-Asi'nin katkısı da oldukça fazla, gelecek bölümleri bekliyoruz.![]()
teşekkür ederim
teşekkür ederimgerçekten emek verilmiş bi sunum olmuş harun, emeğine sağlık.
yakamoz asi'de samimi açıklamalar da bulunmuş.
bu arada harunn sorular çok genel kalmış, biraz daha derin, çok özel olmasada kişi için önemli sorular sorabilirsin.![]()
teşekkür ederimGüzel olmuş. Hoşuma gitti![]()
Ben yorumlayacağı isimleri yakınlık derecesine göre seçilmesini pek beğenmedim format olarak. Farklı bi kriter olmalı benceteşekkür ederim, sen beğendiysen tamamdır
teşekkür ederim
teşekkür ederimZamanla sorular yerine oturacaktır ,İlk bölüm acemi oldu sorular için
teşekkür ederim,bu kadarını beliyormuydun
![]()
Ben de bunu diyecektim.Ben yorumlayacağı isimleri yakınlık derecesine göre seçilmesini pek beğenmedim format olarak. Farklı bi kriter olmalı bence![]()
senin dediğin gibi düşünmüştüm , ama mesela konuğa hiç tanımadığı bir üyeyi karşına getirince konuk da birşey diyemiyorBen yorumlayacağı isimleri yakınlık derecesine göre seçilmesini pek beğenmedim format olarak. Farklı bi kriter olmalı bence![]()
Keşke deseydinBen de bunu diyecektim.
Şeyi düşündün mü sen?![]()
teşekkür ederimGüzel olmuş eline sağlık @Harunnn60 yeni gördüm bende iletimi gelmedi
ÜYeleri o seçsin, ama üyeleri yakınlık derecesine göre değil, başka bi kriter belirle. Her hafta değiştirirsin.senin dediğin gibi düşünmüştüm , ama mesela konuğa hiç tanımadığı bir üyeyi karşına getirince konuk da birşey diyemiyorama yakını olunca daha iyi oluyor
Keşke deseydin![]()
Neyi?Ben de bunu diyecektim.
Şeyi düşündün mü sen?![]()
üyeleri kendileri seçiyor ,ben karışmıyorum , üyelere yakınlık derecesi kuralını ben koymuştum , ilerliyen haftalarda değiştiririmÜYeleri o seçsin, ama üyeleri yakınlık derecesine göre değil, başka bi kriter belirle. Her hafta değiştirirsin.
Neyi?![]()