Hangi Sanatçılar Tayyip Erdoğan'a Oy Verecek?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Cumhurbaşkanlığı seçimleri neticesinde aday isimlerin çalışmaları tam gaz sürerken başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da Cumhurbaşkanlığı projelerini ''Vizyon Belgeseli'' kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde anlatacak.

Bu belgeseli izlemeye katılacak ünlü isimler de belli olurken, oylarını da Recep Tayyip Erdoğan'a verecek olan ünlüler Mustafa Sandal, Orhan Gencebay, Nükhet Duru, Alişan, Zerrin Özer, Emre Altuğ, Kutsi, Hande Yener, Şafak Sezer ve Tolgahan Sayışman olacak.

thumbnail_1404988151.jpg

Sevmediğim tüm tipler var :D
Neden kanım ısınamıyor bunlara diyorum bende :D

Beren Saat, Tuba Büyüküstün , Kıvanç Tatlıtuğ , Berk Cankat , Ekin Koç , Halit Ergenç , Sıla , Bergüzar Korel , Hazal Kaya , Tarkan gibi birçok yüz akımız var adamsınız hepiniz <3 :Z

Son düzenleme:
ya deniz nereden biliyorsun oylarını başbakana vereceklerini sadece davete icabet etmişler ne var bunda :)

Kendileri söylemişler. :)
ben haber sitelerinde öyle bişey okumadım sadece davet edildikleri ve o davete gidecekleri söyleniyor sen sözcüden mi aldın bu haberi kendileri sonradan eklemeyi çok severler olmayanı olmuş gibi göstermeyi baya iyi bilen bir gazetedir

ben haber sitelerinde öyle bişey okumadım sadece davet edildikleri ve o davete gidecekleri söyleniyor sen sözcüden mi aldın bu haberi kendileri sonradan eklemeyi çok severler olmayanı olmuş gibi göstermeyi baya iyi bilen bir gazetedir
Yok Sözcü'den almadım. Zaten isimlere baktığımızda söylemelerinin gayet normal olması da mümkün. :)

Sanatçıları zorla siyasetin içine sokanlara yazıklar olsun. Kime veriyorlarsa veriyor bize ne.

Tolgahan Sayışman şaşırttı gerçekten
Şafak Sezer ile Orhan Gencebayı iyi biliyorum

Amaaan, davete gidip de sandıkta ona oy verecek diye bişey yok. Maksat dostlar pazarda görsün :X
Poll Production RT'ci galiba:X

Arkdaşlar herkes istediği kişiye verebilir , herkesin kararına saygı duymalıyız :),Lütfen sanatçıların seçimleriyle yargılamayın :)