'Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yine Büyük Skandal!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
thumbnail_1404982839.jpg

Bu sezon "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Kıvaç Tatlıtuğ uçakta yaptıklarıyla tepki topladı!

Uçakta Tek Başına Tüm Şişeyi İçti!

Dinlenmek için ABD'ye tatile giden ünlü oyuncu, Business class bölümünde ikram edilen içkilerin dozunu kaçırınca, uçuş görevlilerine zorlu anlar yaşattı. Sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre Başak Dizer'le gerginlik yaşadı, sürekli alkol alan Tatlıtuğ, uçakta bulunan pahalı şarabı tek başına bitirdi, yeni içki gelmeyince çileden çıktı.

Kobe Bryant'ı Ayağına Çağırmakla Yetinmedi!

NBA yıldızı Kobe Bryant’ı fark eden Tatlıtuğ, uçaktaki görevlilerden basketbol yıldızıyla tanıştırmalarını istedi. Ancak Bryant nezaket gösterip koltuğundan kalkıp Tatlıtuğ’un ayağına gitmesine karşı laubali oturuşunu bozmayışı tepki topladı.​

Açıkçası doğru olduğunu düşünmüyorum ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıktı yapmış da olabilir böyle şeyler. :A

Doğrudur bu aralar değişik hareketlerle kendini gündeme taşıyor :)
Bir sıkıntısı vardır..

Çüş Kobe'ye ayağına çağırmış :D Bir de uçuş esnasında :D

Doğru mudur bilmiyorum ama bu olay kuyruklu yalan resmen :D

Çok yanlış hareketler yapıyor keşke bitseydi şu dizi. Adamın moralini bozdu galiba.:(

kıvancı sadece fizik olarak seven birisiyim ben o konuda maşallahı var kimse inkarr edemez ama kişilik olarak kesinlikle sevmediğim birisi buna ölen biten kızları görüncede sinirim bozuluyor oyunculuk anlamındada çok yetersiz aşkı memnudan sonra kayboldu gitti denebilir kuzey guney tutmadı kurt seyitte tutmadı bu adamın triplerine katlanıcağıma orjinal haline bakarım daha iyi the originalstan joseph morgan hem dha kişilikli birisi jensen acklesten sonrakı favori 2. oyuncum joseph morgan :bhr::bhr::bhr:
ayrıca geçen konuda belirtmiştim kıvancın fiziğide bozulmaya başlamış belki erkekler çokf ark edemeyebilirler ama ben kadın gözüyle az çok fark ettim fiziği ciddi ciddi bozulmaya başlamış dikkat etmezse kendine bundan 10 yıl sonra göbekli ayyaşın teki olur sokaklarda dizilerden falan teklif bile alamaz kurt seyiti bir an önce bitirip 1 yıl kenara çekilmeli bence braz dinlenip kendine çeki düzen vermeli inlenmeye ihtiyacı olduğu çok açık ortada 😵

Gerçekten çok ayıp !
Kurt Seyid Şura nın etkileri mi ya bunlar😵

Olabilir yani ben burda yanlış bir şey görmedim. Sonuçta işin ucunda Star varsa ne yaparsa yeridir. :)

olayın gerçek olduğuna inanmıyorum :A kıvanç-burak-çağatay hakkında çıkan haberlerin yarısı reklam amaçlı yalan haberler:A