Hain Kanal D FanıMuhtar komedi ya Allah'ın Hikmeti de öyle.Haftaya güzel bölüm olacak gibi Gül-Cemal sahnelerinin artmasını bekliyoruz.
![]()
Sen izliyor muydun ?Bu bölüm çok sıkıcıydı ya
En vasat bölümüydü bu
Haftaya kopucaz ama![]()
İzlemiyordumSen izliyor muydun ?![]()
Güzel dizi. Kanal D'den sonra en çok izlediğim kanal Star.Hain Kanal D Fanı![]()
aaa meluna bakGüzel dizi. Kanal D'den sonra en çok izlediğim kanal Star.Ben senin kadar hasta Kanal D'ci değilim. Mesela izlemediğim diziyi sırf Kanal D'ye geçti diye izlemem.
![]()
Klasik GOLD Film başarısı. Bir bölüm güzel yazarlar , diğer bölüm işi bozarlarİzlemiyordum
İkinci bölüm iyi oranlar alıncaz izledim ve beğendim diziyi takip ediyim dedim
Yeni başladım yanide bu bölüm kötüydü![]()
Aynen sonlarında güldüm zaten tekKlasik GOLD Film başarısı. Bir bölüm güzel yazarlar , diğer bölüm işi bozarlarAma haftaya güzel bir bölüm gelecek gerçekten. Bu bölümün sonları çok iyiydi. Kardeşler köye gelince iyice eğlenceli oldu. Umarım bir daha byle bölüm yazmazlar
![]()
Beni güldürüyor o şivelerAynen sonlarında güldüm zaten tek
Mesela o gün de Ulan İstanbul da aynısı oldu sıkıcı bir bölümdü reytingleride düştü
Umarım yazmazlar güzelim diziyi mahvedcekler
Dizide tek takıldığım şiveler
Olmuyor lafını şive olarak olmuyoru diyolar şive hala alışmadı üçüncü bölümdeyiz![]()
Yapamıyoru , olmuyoruBeni güldürüyor o şiveler![]()
Ben daha çok Sultan Ana'yı ve Cemal'in annesini ve babasını görmek istiyorum. Beni onlar çok güldürüyor. Gül ve Cemal'in ilişkisini komediye dökseler onları da görmek isterim amaYapamıyoru , olmuyoru
Çok vurgu yapıyorlar belli ediyorlar
Biraz takıntım var alınıyorum hemen
Gül ve Cemal sahneleri çoğalsa![]()
Bence romantiğe döksünlerBen daha çok Sultan Ana'yı ve Cemal'in annesini ve babasını görmek istiyorum. Beni onlar çok güldürüyor. Gül ve Cemal'in ilişkisini komediye dökseler onları da görmek isterim ama![]()
Aynen yakışıyorlarBence romantiğe döksünler
Çok yakışıyorlar![]()
Fotoları gördün demiAynen yakışıyorlar![]()
GördümFotoları gördün demi
Berk gerçekte Gizem'in telefonu alıp karıştırmış![]()
Senin de dediğin gibi bugün çok çok boştu, büyük düşüş olmaz gibime geliyor.Başında sıkıldım. İzleyicide sıkılmıştır bence. Taş çatlasa 6.5 - 7 alır gibime geliyor. Ama TV'de de birşey yok belli olmaz. Ancak yükselmemesi garanti bence.