Star Güzel Köylü - Dizi Yorumları

Bu bölüm çok sıkıcıydı ya :(
En vasat bölümüydü bu :(
Haftaya kopucaz ama :Z:Z

Muhtar komedi ya Allah'ın Hikmeti de öyle. :D Haftaya güzel bölüm olacak gibi Gül-Cemal sahnelerinin artmasını bekliyoruz. :D

Güzel dizi. Kanal D'den sonra en çok izlediğim kanal Star. :D Ben senin kadar hasta Kanal D'ci değilim. Mesela izlemediğim diziyi sırf Kanal D'ye geçti diye izlemem. :F
aaa meluna bak :D
Ben Kanal D fanı değilim artık protestoya başladım :D
Ben hasta değilim melun iyiyim gayet :bağır::bağır:
Analı Oğullu gayet iyi diziydi biz izlemedik o kadar :A:A

İzlemiyordum :D
İkinci bölüm iyi oranlar alıncaz izledim ve beğendim diziyi takip ediyim dedim :D
Yeni başladım yanide bu bölüm kötüydü :(
Klasik GOLD Film başarısı. Bir bölüm güzel yazarlar , diğer bölüm işi bozarlar :D Ama haftaya güzel bir bölüm gelecek gerçekten. Bu bölümün sonları çok iyiydi. Kardeşler köye gelince iyice eğlenceli oldu. Umarım bir daha byle bölüm yazmazlar :)

Klasik GOLD Film başarısı. Bir bölüm güzel yazarlar , diğer bölüm işi bozarlar :D Ama haftaya güzel bir bölüm gelecek gerçekten. Bu bölümün sonları çok iyiydi. Kardeşler köye gelince iyice eğlenceli oldu. Umarım bir daha byle bölüm yazmazlar :)
Aynen sonlarında güldüm zaten tek :D
Mesela o gün de Ulan İstanbul da aynısı oldu sıkıcı bir bölümdü reytingleride düştü :(
Umarım yazmazlar güzelim diziyi mahvedcekler :D
Dizide tek takıldığım şiveler :D
Olmuyor lafını şive olarak olmuyoru diyolar şive hala alışmadı üçüncü bölümdeyiz :(

Aynen sonlarında güldüm zaten tek :D
Mesela o gün de Ulan İstanbul da aynısı oldu sıkıcı bir bölümdü reytingleride düştü :(
Umarım yazmazlar güzelim diziyi mahvedcekler :D
Dizide tek takıldığım şiveler :D
Olmuyor lafını şive olarak olmuyoru diyolar şive hala alışmadı üçüncü bölümdeyiz :(
Beni güldürüyor o şiveler :D

Yapamıyoru , olmuyoru :D
Çok vurgu yapıyorlar belli ediyorlar :D
Biraz takıntım var alınıyorum hemen :love1:
Gül ve Cemal sahneleri çoğalsa :love1::love1:
Ben daha çok Sultan Ana'yı ve Cemal'in annesini ve babasını görmek istiyorum. Beni onlar çok güldürüyor. Gül ve Cemal'in ilişkisini komediye dökseler onları da görmek isterim ama :D

Bu arada şu Bünyamin'in arabasının başına gelmedik kalmadı iyi gülüyorum. :D Gold Film faktörü sebebiyle dizide bazı saçmalıklar mevcut tabii. Mesela Cemal otlu gözlemeyi neden yememesi gerektiğini bilmiyor ama yemiyor ve Gül'e de yedirmiyor. Neyse olacak böyle şeylere. :D

Cemal ve Kaan Gül için savaşmaya başlarlarsa dizi daha da güzelleşecek..

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy