''Analı Oğullu'' Resmen Kanal D'ye Transfer Oldu!

Zannetmiyorum. Güldür Güldür Show BKM, Show TV ortak yapımı. :D

Ama ilk başta Show TV'de başlayacaktı, başlamadan tranfser oldu Kanal D'ye. Gözüm kaldı yani. :A
Peki hangi akıl antık Arkadaşım Hoşgeldin ile bunu takas eder? :D

Ayrıca Kanal D`de reyting avantajı var bu bir gerçek. Bu dizi 3-4 alarak devam edebilir yoluna yaz boyunca.

BKM iyi diriltir yapımları. Güldür Güldür 1 alırken birden bire nasıl yükseldi. :)

tarihin en büyük transferi KURTLAR VADİSİ
tarihin en küçük transferi analı oğullu :D

vadi ne kadar bomba ise bu dizi o kadar kötü ilginç bi hamle olmuş :D

Ben hiç ümitlenmiyorum biraz Kanal D'nin kitlesi bakar onlarda 2 haftaya bırakır zaten Kanal D'de 2 haftaya kaldırır yani boş yere boş yere.:D
Yaz dizilerinin aldığı reytinge bakaramsın 8-9, Kışın bu reytingleri bir kaç dizi hariç gören olmadı Sermiyan Midyat bir şansı hakediyor.:)

Peki hangi akıl antık Arkadaşım Hoşgeldin ile bunu takas eder? :D

Ayrıca Kanal D`de reyting avantajı var bu bir gerçek. Bu dizi 3-4 alarak devam edebilir yoluna yaz boyunca.

BKM iyi diriltir yapımları. Güldür Güldür 1 alırken birden bire nasıl yükseldi. :)
Takası şakasına dedim ne abarttın yahu. :D

Dizi Show TV 2.50 ilk bölümüyle AB'de 3 reyting almıştı hem yeni düzenleme hem de Kanal D katkısıyla 5 küsüre yükselebilir.
Transfer bir yapım başladıktan sonra olur diye biliyorum. :A
Yoo, imza atıldıktan sonra daha yüksek bir mevla teklif edilip başka kanala geçerse transfer olur işte. :D

Takası şakasına dedim ne abarttın yahu. :D

Dizi Show TV 2.50 ilk bölümüyle AB'de 3 reyting almıştı hem yeni düzenleme hem de Kanal D katkısıyla 5 küsüre yükselebilir.

Yoo, imza atıldıktan sonra daha yüksek bir mevla teklif edilip başka kanala geçerse transfer olur işte. :D
Kesin mi ki imza atıldığı? :D

Yaz dizilerinin aldığı reytinge bakaramsın 8-9, Kışın bu reytingleri bir kaç dizi hariç gören olmadı Sermiyan Midyat bir şansı hakediyor.:)

Sermiyan falan umrumda değil sorun Kanal D gibi bir kanalın bu şansı vererek yerelere serilmesi. Çok yanlış bir hamle yaptı işin tutması %2.3 o derece.:D

Kanal D yapmasa zaten Show dizinin kadrosunu değiştirip tekrar çekerdi boş yere şans verdi kanal D.:F

Sermiyan falan umrumda değil sorun Kanal D gibi bir kanalın bu şansı vererek yerelere serilmesi. Çok yanlış bir hamle yaptı işin tutması %2.3 o derece.:D

Kanal D yapmasa zaten Show dizinin kadrosunu değiştirip tekrar çekerdi boş yere şans verdi kanal D.:F
Nerden biliyorsun başarısız olacağını? Gülgür Güldür Show'da Show Tv'ye gelen kadar birçok kanalda dolaştı (başka isimle) Show Tv'de yeni yeni yüksek reytingler almaya başladı biraz sabır.:)

Umrumda değil dediğin adam Hükümet Kadın ve Ay Lav Yu filmleriyle kendisini ispatlamış birisi.:)