Transfer bir yapım başladıktan sonra olur diye biliyorum.Zannetmiyorum. Güldür Güldür Show BKM, Show TV ortak yapımı.
Ama ilk başta Show TV'de başlayacaktı, başlamadan tranfser oldu Kanal D'ye. Gözüm kaldı yani.![]()
Peki hangi akıl antık Arkadaşım Hoşgeldin ile bunu takas eder?Zannetmiyorum. Güldür Güldür Show BKM, Show TV ortak yapımı.
Ama ilk başta Show TV'de başlayacaktı, başlamadan tranfser oldu Kanal D'ye. Gözüm kaldı yani.![]()
Gerek yoktu bu diziye neyse boş gün çok olacak yazın kanalda bir ihtimal sürpriz yapar belki.Sen niye bu kadar abarttın melun![]()
Yaz dizilerinin aldığı reytinge bakaramsın 8-9, Kışın bu reytingleri bir kaç dizi hariç gören olmadı Sermiyan Midyat bir şansı hakediyor.Ben hiç ümitlenmiyorum biraz Kanal D'nin kitlesi bakar onlarda 2 haftaya bırakır zaten Kanal D'de 2 haftaya kaldırır yani boş yere boş yere.![]()
Ben bi intahar edip geliyorum.Gerek yoktu bu diziye neyse boş gün çok olacak yazın kanalda bir ihtimal sürpriz yapar belki.![]()
Yapar yaparGerek yoktu bu diziye neyse boş gün çok olacak yazın kanalda bir ihtimal sürpriz yapar belki.![]()
Takası şakasına dedim ne abarttın yahu.Peki hangi akıl antık Arkadaşım Hoşgeldin ile bunu takas eder?
Ayrıca Kanal D`de reyting avantajı var bu bir gerçek. Bu dizi 3-4 alarak devam edebilir yoluna yaz boyunca.
BKM iyi diriltir yapımları. Güldür Güldür 1 alırken birden bire nasıl yükseldi.![]()
Yoo, imza atıldıktan sonra daha yüksek bir mevla teklif edilip başka kanala geçerse transfer olur işte.Transfer bir yapım başladıktan sonra olur diye biliyorum.![]()
Kesin mi ki imza atıldığı?Takası şakasına dedim ne abarttın yahu.
Dizi Show TV 2.50 ilk bölümüyle AB'de 3 reyting almıştı hem yeni düzenleme hem de Kanal D katkısıyla 5 küsüre yükselebilir.
Yoo, imza atıldıktan sonra daha yüksek bir mevla teklif edilip başka kanala geçerse transfer olur işte.![]()
Yaz dizilerinin aldığı reytinge bakaramsın 8-9, Kışın bu reytingleri bir kaç dizi hariç gören olmadı Sermiyan Midyat bir şansı hakediyor.![]()
Ben de düşünmedim değil bir an için.Ben bi intahar edip geliyorum.![]()
Sen bunu da izlersin şimdi Kanal D'de diye.Yapar yapar![]()
İzliycem zaten ne var güzel diziydiBen de düşünmedim değil bir an için.Bu diziyi yayınlayacağına Yalan Dünya'nın tekrarını yayınlasa ya.
Sen bunu da izlersin şimdi Kanal D'de diye.![]()
Küçük Ağa izlemiyor muydun sen arkadaşım Analı Oğullu'ya ne ara baktınİzliycem zaten ne var güzel diziydi
En beğendiğim dizilerin arasında yer alıyordu![]()
Show TV program koordinatörünü Twitter'dan takip ediyorum. Yılbaşından önce tweetini görmüştüm başlayacak diye.Kesin mi ki imza atıldığı?![]()
İnternetten izledim benKüçük Ağa izlemiyor muydun sen arkadaşım Analı Oğullu'ya ne ara baktın![]()
Çok üzüldüm başlayamamasına.Show TV program koordinatörünü Twitter'dan takip ediyorum. Yılbaşından önce tweetini görmüştüm başlayacak diye.![]()
Netten Analı Oğullu mu izledin 😱 Harcadığın zamana yazık.İnternetten izledim ben
Süper dizi Kanal D de daha güzel![]()
![]()
Nerden biliyorsun başarısız olacağını? Gülgür Güldür Show'da Show Tv'ye gelen kadar birçok kanalda dolaştı (başka isimle) Show Tv'de yeni yeni yüksek reytingler almaya başladı biraz sabır.Sermiyan falan umrumda değil sorun Kanal D gibi bir kanalın bu şansı vererek yerelere serilmesi. Çok yanlış bir hamle yaptı işin tutması %2.3 o derece.
Kanal D yapmasa zaten Show dizinin kadrosunu değiştirip tekrar çekerdi boş yere şans verdi kanal D.![]()
Zamanında 15 reytinglik Hayat Bilgisi'ne karşılık oldu artık neyse.Çok üzüldüm başlayamamasına.![]()
Netten Analı Oğullu mu izledin 😱 Harcadığın zamana yazık.![]()
İzlemedimÇok üzüldüm başlayamamasına.![]()
Netten Analı Oğullu mu izledin 😱 Harcadığın zamana yazık.![]()