TV 2010-11 Dizi Sezonu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,444
Puanı
1,061
Ekranda en çok efsane dizinin yer aldığı sezondur,uzun süre daha iyi sezon olmayacaktır.

Sezonun ilk yarısı Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizileri başlamış; Yaprak Dökümü sona ermiştir.
Ocak ayından sonra Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum başlamış;Ezel ve Hanımın Çiftliği final yapmıştır.
Fox Tv'nin Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizileri de iyi reyting alıyordu.

@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @dizi kolik @Forumdash @sürgünüm @xBUGRAx @denizz19 @destere

Son düzenleme:
Ekranda en çok efsane dizinin yer aldığı sezondur,uzun süre daha iyi sezon olmayacaktır.

Sezonun ilk yarısı Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizileri başlamış; Yaprak Dökümü sona ermiştir.
Ocak ayından sonra Muhteşem Yüzyıl ve Adını Feriha Koydum başlamış;Ezel ve Hanımın Çiftliği final yapmıştır.

@mrt-06 @sokak sanati @Çiğdem- @dizi kolik @Forumdash @sürgünüm @xBUGRAx @denizz19
ezel dışındakılar çöplük bence :F

Show TV'nin ve Kanal D'nin damga vurduğu yıllar. :) En sevdiğim dizilerin başladığı yıllar. Yalan Dünya, Karadağlar, Muhteşem Yüzyıl gibi gibi...

Cidden dizilerin dev etki bıraktığı ve en çok türk dizisi izlediğim yıllar.

Haturlıyorumda Cuma günü yayınlanan 3 diziyide izleyesim geliyordu 2011'de.
Öyle bir geçer zaman ki efsanesi vardı Yer Gök Aşk2ı 2 kez izlerdim. My zaten ayrı dünya Yaprak dökümüyle. Umutsuz Ev Kadınları vardı Yahşi Cazibe falan.

Çok tavan bir sezondu 2010 - 2011 sezonu.

Harbiden efsane sezondu. Hanımın Çiftliği'ni izleyemedik maalesef ama. :D

Yanlış konu oyuzden:T: Aşk-ı Memnu'den itibaren başlatacaktin tarihi :T: Hee laf sokman [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'dan ibaretse 2012'den beridir zaten pek dizi satılmıyor durulduk. Ama Karadayı iyi kötü götürüyor kenidini:X
aşk ı memnu zamanı aşkı memn+ yaprak dökümü vardı 2 diziye 7 dizi fark var:X
karadayıya laf etmiyim çünkü bu konudaki dizilerin seviyesinde değil :X

aşk ı memnu zamanı aşkı memn+ yaprak dökümü vardı 2 diziye 7 dizi fark var:X
karadayıya laf etmiyim çünkü bu konudaki dizilerin seviyesinde değil :X
Doğru [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ayrı bi kulvar. Şu son iki senedir en çok satılanı :)

Tarihleri hesaplayamıcam yorgunum dedim öbür postta:T:

Doğru [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] ayrı bi kulvar. Şu son iki senedir en çok satılanı :)

Tarihleri hesaplayamıcam yorgunum dedim öbür postta:T:
1 konuda satılmakttan bahsedilmiyor reytingli efsane dizilerden bahsediyor
2 karadayı satılamadı malesef daha ortadoğunun yarısından fazlasında yayınlanmıyor:A