Güçler 19. Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,401
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
19.bölüm
dünyayı kızartmaya veren Çiğdem ve ekibi edanın gazabına uğrar öyle bir yağmur yağdırırki şeytan kaçacak yer arar ve dünyayı kurtaran eda efecan edayı dudağından öper zeytin bu işe fena sinirlenir.

sahne 2
İsviçre istihbaratı perilerden deney yapsın diye zeytini kaçırır işviçre polisi onların güçlerini bilgisayarlara verip Çiğdem ve ekibine satmaktır bunu yapan ömer kadir maskeli fedai takas vadi fanlarıda işin içine girmiştir polat Alemdarın düşmanı bizimde düşmanımızdır ve başbakan fanlarıda girmiştir

Sahne 3
Hükümet şu Ali ozan Amir ve ekibini durdurun
cumhurbaşkanı SAyIN başkanım genel müdürleri Arjen müdür
B.B Y yağmuru kaçırın Polat alemdar ve ekibi
Adliyeyi basan polat alemdar ve ekibi savcı yağmuru vuracakten imdadına eda yetişir onları bağlar ve polise teslim eder

Sahne 4
betüş zeytini bulamayınca endişelenir ve eda ne işviçremi ve bir bilim odasında

bakalım eda zeytini kurtarır ama zeytinin yaptığı sihir her şeyi ahlak bullak yapar
zeytinin yaptığı sihir içinden Atatürk olmasaydı bu kadar rahat görüşebilecekmiydiniz

Sahne 5
Osmanlı imparatorluğu
istanbul
insan hiç ulu önderi olmasa ne olur dermi zeytin ah zeytin ah
faruk general
Avni komutanım
sadık binbaşı
Yavuz Asker
Pahdişah 1. naklov
erkekler bir çok kızla evlenebilir zeytinin edaya tuzağını anlıyan efecan Ali ozan komutandan yardım ister Arjenle sevgiliymiş şeklinde görünüp onu tutuklayıp edayı kurtarırlar betüşte işi düzeltmek için yola koyulur ama Arjen Ali ozan komutanı el ele verince arkadaşça dünya eski haline döner.7

EDA aferim kurtardınız beni zeytinin tuzağından sağ ol Amirim size borçlandım
Efecanla kutlarlar savaşı bugünlük Arkadaşlık kazandı zeytine ceza veren periliçe onu 2023 e yollar
Zeytin ödeyeceksin bunu mutlaka Çiğdem ve pakizeyide yakalıyan eda onlarıda 2023 e yollar oyuncak olarak

19.bölüm sonu

Son düzenleme:
yazdıklarımdan sezon finali olanlar kalkacak zorluklar başlamadan bitti Arka sokakların adını değiştirecem HALKIN polisi dicem KURTLAR VADİSİ SİHİRLİ ANNEMİN YENİ adıda Arjen @Yiğitt @kvp-medya

Son düzenleme:
aaa beni oyuncakmı yapıyorlar 😱😱😱
bu arada arjen adını nerden buldun cnm çok orjinal yaratıcı :kiki::kiki: