43.BÖLÜM
Ekip ölümle burun buruna
buketin yanıp ölmesi ekibi yasa boğar ama İlk önce Asımı ve ekibini yakalamak ister
Terör örgütüne yapılan baskın sonucunda Asımla beraber çalışmak ister ve Asımın arabasına konulan takip cihazı operasyon sırasında hasan nedim Asım Nihat ayhan ve çeynaz iş başına düşer Aşiretlere verilen baskınlar sonucunda kaçanlar Asıma sığınır.
Sahne 2
Çiğdem mesai bitti artık olay olmaz
Ayline telefon gelir imamdan imam bayıldı yapan bir çete
ve bu işinden ümmetçi bir çete çıkar olayı camiyi yakarlar ve evlerini yakarlar
aylin nerde
Aylin dolmabahçe camisi
mesut ne cAMİMİ NE ALAKA
Aylin caminin imamını yakmışlar
hüsnü helal valla
Çiğdem sanki ben yaktım
engin hadi gidiyoruz
sahne 3
Ümmetçi çeteye baskın yapmayı planlarken Asımlarla karşılaşır onlarla silah vercektir o sırada baskın veren Rıza baba ve ekibi Asım yukarı tırmanır bomba patlar
Sahne 4
Murat ve zeynep düğüne hazırlanır ve bağcılarda evlendirme dairesine giderler düğünün tüpüne bomba koyan celil kuşçu tüpü masaya bağlar Asımın emriyle ve tüpü uzaktan yakıp bombayıda patlatırlar düğün ateşler içinde kalmıştır ekipte
43.BÖLÜM SONU
Ekip ölümle burun buruna
buketin yanıp ölmesi ekibi yasa boğar ama İlk önce Asımı ve ekibini yakalamak ister
Terör örgütüne yapılan baskın sonucunda Asımla beraber çalışmak ister ve Asımın arabasına konulan takip cihazı operasyon sırasında hasan nedim Asım Nihat ayhan ve çeynaz iş başına düşer Aşiretlere verilen baskınlar sonucunda kaçanlar Asıma sığınır.
Sahne 2
Çiğdem mesai bitti artık olay olmaz
Ayline telefon gelir imamdan imam bayıldı yapan bir çete
ve bu işinden ümmetçi bir çete çıkar olayı camiyi yakarlar ve evlerini yakarlar
aylin nerde
Aylin dolmabahçe camisi
mesut ne cAMİMİ NE ALAKA
Aylin caminin imamını yakmışlar
hüsnü helal valla
Çiğdem sanki ben yaktım
engin hadi gidiyoruz
sahne 3
Ümmetçi çeteye baskın yapmayı planlarken Asımlarla karşılaşır onlarla silah vercektir o sırada baskın veren Rıza baba ve ekibi Asım yukarı tırmanır bomba patlar
Sahne 4
Murat ve zeynep düğüne hazırlanır ve bağcılarda evlendirme dairesine giderler düğünün tüpüne bomba koyan celil kuşçu tüpü masaya bağlar Asımın emriyle ve tüpü uzaktan yakıp bombayıda patlatırlar düğün ateşler içinde kalmıştır ekipte
43.BÖLÜM SONU