EvetHmm ona kaldı artık
AnladımEvet
Onun dizisiydi zaten ortak olmak istemişti benle
Evet artık devam eden 2 dizim var bunları sezon finali yaptıktan sonra Seyran ve Bomba'yla devam edecem öyle öyle gidecek işteAnladım
Rahatlarsın eşit olur hem
İyi bakalım kolay gelsinEvet artık devam eden 2 dizim var bunları sezon finali yaptıktan sonra Seyran ve Bomba'yla devam edecem öyle öyle gidecek işte
Yönetim duysun ne diyelimBaşlığı değiştiriyorum ne olsa artık kanal kalmadı
@Çiğdem- @Yiğitt @EnveR @cookies @Harunnn60
artık dizilerinizi programlarınızı istediğiniz saatte yayınlayabilirsiniz kanal işi ortadan kalktığı için
Yiğit eliştirme bence artık değişmez çünküYönetim duysun ne diyelim
Bir düzenimiz vardı o da bitti !
Burada olduğum sürece eleştirmeye devam edeceğim.Yiğit eliştirme bence artık değişmez çünkü
ne alaka sende , adamlar sana 2 dizi hakkı veriyor zaten , daha ne versinYönetim duysun ne diyelim
Bir düzenimiz vardı o da bitti !
Benlik değil o kadar yapımları vardı sezon finali yapan onlar nolucak ?ne alaka sende , adamlar sana 2 dizi hakkı veriyor zaten , daha ne versin
Harun artık istediğin saatte yayınlayabilirsin kanal işi bittine alaka sende , adamlar sana 2 dizi hakkı veriyor zaten , daha ne versin
aynen ama senin içinde iyi oldu ,üstüne yük biniyordu hepHarun artık istediğin saatte yayınlayabilirsin kanal işi bitti
Mesala benim 4 dizim var 2'si arada şuan yaz dizileri araya girecek sonra diğer 2'si başlayacak benim için bir problem yok @Yiğitt @Harunnn60
@pompy napsınHarun artık istediğin saatte yayınlayabilirsin kanal işi bitti
Mesala benim 4 dizim var 2'si arada şuan yaz dizileri araya girecek sonra diğer 2'si başlayacak benim için bir problem yok @Yiğitt @Harunnn60
evet rahatladım ama benim için pek zararı olmadı kurallarınaynen ama senin içinde iyi oldu ,üstüne yük biniyordu hep
o da rahatladı artık bitirdi çoğu dizisini@pompy napsın
Katliam yapmış resmenevet rahatladım ama benim için pek zararı olmadı kuralların
o da rahatladı artık bitirdi çoğu dizisini
Yok yok onlar bitmiyor şu an devam eden 2 dizim final yaptıktan sonra onlar başlayacakbomba ve seryanı bitirme sakın onların başrolunde ben vardım sezon finalleride benle bitmişti yeni sezonlarıda merakla bekliyorum 🙂🙂
en zor durumda @cookies kalıcak karadoğumgünü, pamuk prensesçiğdem destereYok yok onlar bitmiyor şu an devam eden 2 dizim final yaptıktan sonra onlar başlayacak
mecbur bir karar vermeli ben de 2 programımı bitirdim pompy'i hiç sorma zatenen zor durumda @cookies kalıcak karadoğumgünü, pamuk prensesçiğdem destere
vampir sırrarı çok iddalı 3 dizisi var hangisini iptal edicek şimdi 🙁🙁