Kurt Seyit & Şura 3 Ülkeye Daha Satıldı!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
2ev5ldt.jpg

Ay yapım'ın büyük emek harcadği ve Star TV ekranlarında gelen, Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini üstlendiği dizi yavaş yavaş dağıtımına devam ediyor.

Daha önce buradaki haberimizde diğer ülkere yapılan satışları duyurmuştuk. Kurt Seyit & Şura 'nın yeni alıcları ise şöyle; Kanal D (Romanya) RTL Klup (Macaristan) Inter TV (Ukranya) oldu.

Son düzenleme:
İmdb puanı en yüksek dizi şuan da, Yabancılar diziye bizden fazla sahip çıkıyor.:)

Türkiye'de ilgi görmeyen diziler, yabancı ülkelerde çok seviliyor. Bu da bambaşka bir olay zaten. Mesela onlardan biri 25 bölümlük 'Son' dizisiydi. Ülkemizde ilgi görmeyen dizi, yurtdışında ilgiyle karşılandı. Bu şekilde örnekler giderek artmaya başladı. Şu anda 'Kurt Seyit & Şura' da o konumda. :)

ukranya macaristana satılınca hızlı mı olunuyor :F

Kimeydi gönderme anlamadım ama :X En iyi dizileri izliyorum(z) :A Gerisi teferruat :)
tabi k ide hızlı ukraynada daha 10 türk dizisi yayınlanmamış (binbir gece,fgsn,aşk ve ceza,my,asi,aşk-ı memnu) :X ayrıca macaristan avrupadaki en uç nokta dizilerin gittiği :A

neyse macaristan reytinglerini bulabiliyorum bakıcaz artık :A

tabi k ide hızlı ukraynada daha 10 türk dizisi yayınlanmamış (binbir gece,fgsn,aşk ve ceza,my,asi,aşk-ı memnu) :X ayrıca macaristan avrupadaki en uç nokta dizilerin gittiği :A

neyse macaristan reytinglerini bulabiliyorum bakıcaz artık :A
Kanal D'yi de biliyoruz :A (sanırım RTL'ide bulmuştum(b)

ukranya macaristana satılınca hızlı mı olunuyor :F

Kimeydi gönderme anlamadım ama :X En iyi dizileri izliyorum(z) :A Gerisi teferruat :)
Yok aga gönderme falan yapmadım Hürriyet mi değil mi bilmiyorum ama bir büyük gazetede okumuştum hatta konusunu açacaktım. Yoksa üşenmeyip İmdb'ye bakardım.:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919