'Ankara'nın Dikmeni' Bu Hafta Yayınlanmayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
thumbnail_1404732647.jpg

Gani Müjde - Tükenmez Kalem imzalı sevilen komedi dizisi Ankara'nın Dikmen'i bu hafta yayınlanmayacak!

Başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Gözde Kansu ve Burak Kut'un yer aldığı Ankara'nın Dikmeni Kanal D'nin yayın akışından çıkarıldı!

Medyapım'ın X Factor yarışmasını Çarşamba - Perşembe günleri yayınlayacak olan kanal, diziyi bu hafta yayınlamayacak. Bu durum üzerine yapımcıdan ve kanaldan herhangi bir açıklama gelmezken dizinin gün değişikliği yaşaması olası gözüküyor.​

Az önce baktım yayın akışında yoktu :(
Güzel dizi ya perşembe yapsalar ne güzel olucak :bağır:

Alabora'nın yerine denenebilir ya da sezon finali yapmış olabilir hayırlısı bakalım..

Bilmiyorum Kanal D'ye yeni sezonda yeter mi ama kışın 6 reytinglik potansiyeli var dizinin en azından Çarşamba PT2'de yayınlabilir yeni sezonda..
Aynen ben de öyle düşünmüştüm. Benim Adım Gültepe'den sonra iyi gider. :A

kara para aşk gibi bir dizinin koca sezonda 5 reytingte takılı kalması ve ankara dikmeni gibi saçma sapan bir dizinin 7 reyting ortalamasıyla oynaması deli ediyordu beni vlla :ppp::ppp:
sonunda 3 reyting ortalamasında gördüm bu diziyi hak ettiği reyting ortalamasıda budur zaten
3 yukarı almaması lazım sonunda hak ettiği şekilde almaya basladılar 🙂🙂

Yeni sezonda 5-6 alır yine Dikmen yazdan dolayı düşüş söz konusu. :A
klişe senaryoyu bile evirip çevirip 5-6 kere servis ederse gani daha çok bodoslama toslar. :A

Yakup şu diziyle ilgili hayallerin bitmek bilmiyor güya 10 bölümü görmeden 1 reytinge düşüp yayından kaldırılıcaktı. :))
gani yine geleneği bozmayıp, her dizisi gibi sakız edip(hb hariç:bhr:) 5 ay ara verdikten sonra vs finale götürtcek anlaşılan. :d

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919