tam da acuncuğumu sevmeye başlamıştım amaBu haber de doğru değildir bence..
@sürgünüm @Forumdash meryem sosyal medyadan açıklama yapmadı konu ile ilgili
tam da acuncuğumu sevmeye başlamıştım amaBu haber de doğru değildir bence..
Böyle bi haber olmasa bile ben de Meryem gibi köşede beklerdimtam da acuncuğumu sevmeye başlamıştım ama
@sürgünüm @Forumdash meryem sosyal medyadan açıklama yapmadı konu ile ilgili![]()
meryemin acuna ihtiyacı yok acunun meryeme ihtiyacı varBöyle bi haber olmasa bile ben de Meryem gibi köşede beklerdim![]()
Haber yalan olsa Acun çoktan yalanlamıştı Twitter hesabından, bu transfer ile Acun bir taşla iki kuş vurmuş olacak tv8 markasına büyük yatırım yapmış olacak. Meryem Uzerli gibi bir isim tv8 ekranlarında yer alacak.tam da acuncuğumu sevmeye başlamıştım ama
@sürgünüm @Forumdash meryem sosyal medyadan açıklama yapmadı konu ile ilgili![]()
Kız kariyerinden vazgeçip cocuk doğurmaya karar verdi. Düşün bakalım en çok kimi düşünüyor? Parayaı mı? Kariyeri mi? Çocugunu mu?meryemin acuna ihtiyacı yok acunun meryeme ihtiyacı varmeryem en kötü köseme kapağı atar
![]()
+10000000000000Kız kariyerinden vazgeçip cocuk doğurmaya karar verdi. Düşün bakalım en çok kimi düşünüyor? Parayaı mı? Kariyeri mi? Çocugunu mu?
Acun'la iş yaparsa hem cocuga zaman ayırıp hem de parasını kazanır. Hafalarca setlerde mi sürünsün kız![]()
Timur Savcı sözleşmeden vazgeçtiğini söyledi, kızı zorla çalıştıracak adam değil. Mahkemelik olmaz istemez.2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var ama![]()
2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var amaKız kariyerinden vazgeçip cocuk doğurmaya karar verdi. Düşün bakalım en çok kimi düşünüyor? Parayaı mı? Kariyeri mi? Çocugunu mu?
Acun'la iş yaparsa hem cocuga zaman ayırıp hem de parasını kazanır. Hafalarca setlerde mi sürünsün kız![]()
+10000000000000
Timur Savcı sözleşmeden vazgeçtiğini söyledi, kızı zorla çalıştıracak adam değil. Mahkemelik olmaz istemez.![]()
Vicdanı varsa izin verir.Vermediyse kölelik sistemi kalkalı yıllar oldu2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var ama![]()
@Forumdash'ın dediği çok doğru çocuğun babasıda hayırsız çıktı, tek başına bırakmayacaktır. Ayrıca Acun'la çalışınca daha aza çalışcak ve daha fazla para kazanacak. 2 programda yer alsa 50 bin liradan haftada 100 bin kazanır.2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var ama![]()
bence acun hülyaya şov programı yapacağına meryeme yapsınVicdanı varsa izin verir.Vermediyse kölelik sistemi kalkalı yıllar olduOlmadı acun bastırır transfer parasını
![]()
acun en başta o ka reklam alamaz@Forumdash'ın dediği çok doğru çocuğun babasıda hayırsız çıktı, tek başına bırakmayacaktır. Ayrıca Acun'la çalışınca daha aza çalışcak ve daha fazla para kazanacak. 2 programda yer alsa 50 bin liradan haftada 100 bin kazanır.![]()
Hülya'dan sıkıldım ben hiç sevmiyorum, sırf o gitti diye izleyeceğim Acun'un programlarını. Birde Meryem gelirse muhteşem olur.bence acun hülyaya şov programı yapacağına meryeme yapsın![]()
Meryem gelirse haftasonunu Meryem'imle geçiririmHülya'dan sıkıldım ben hiç sevmiyorum, sırf o gitti diye izleyeceğim Acun'un programlarını. Birde Meryem gelirse muhteşem olur.![]()
Adam 50 tane sponsor buluyor. İktidara da yakın THY, Ziraat Bankası reklamları devletin tüm imkanlarını kullanacaktır.bence acun hülyaya şov programı yapacağına meryeme yapsın
acun en başta o ka reklam alamazreyting alınca paralar gelince saçmaya başalr
![]()
Hülya'dan sıkıldım ben hiç sevmiyorum, sırf o gitti diye izleyeceğim Acun'un programlarını. Birde Meryem gelirse muhteşem olur.![]()
meryem için macun+murat boza katlanıcaz artık .ss haftada 2 bölüm olursa 1ini izlerim benMeryem gelirse haftasonunu Meryem'imle geçiririm![]()
Aynen. Çok iyi olacak Eser Yenenler, Meryem'i çok güldürecektir.Meryem gelirse haftasonunu Meryem'imle geçiririm![]()
Bence Meryem, Eser'i çok güldürecektirAynen. Çok iyi olacak Eser Yenenler, Meryem'i çok güldürecektir.![]()
Muhteşem yüzyılda nasıl oynadıysa öyle oynar sen merak etme 😉ama meryem uzerli nasil bir dizide oynayacak, nasil bir rol olur, turkçe bozuk.
juri olmasi çok mantikli.
ben M.uzerlinin oyunculuguna soz etmedim, ben sadece nasil bir senaryoda nasil bir rolu uslene bilir diye duşundum, biraz zor.Muhteşem yüzyılda nasıl oynadıysa öyle oynar sen merak etme 😉
Olabilir 😉 Mesela uzun yıllar İngilterede yaşamış ama sonradan bir olay sonucu İngiltereden kaçmak zorunda kalan kadın rolünde oynayabilirben M.uzerlinin oyunculuguna soz etmedim, ben sadece nasil bir senaryoda nasil bir rolu uslene bilir diye duşundum, biraz zor.
hep yabanci ulkeden gelen kadin rolu mu olmali?