Acun Ilıcalı'dan Meryem Uzerli Bombası!

tam da acuncuğumu sevmeye başlamıştım ama :A

@sürgünüm @Forumdash meryem sosyal medyadan açıklama yapmadı konu ile ilgili:(
Haber yalan olsa Acun çoktan yalanlamıştı Twitter hesabından, bu transfer ile Acun bir taşla iki kuş vurmuş olacak tv8 markasına büyük yatırım yapmış olacak. Meryem Uzerli gibi bir isim tv8 ekranlarında yer alacak. :)

Yani Acun 3'ün 5'in hesabını yapmaz Meryem'i ikna eder.:)

meryemin acuna ihtiyacı yok acunun meryeme ihtiyacı var:A meryem en kötü köseme kapağı atar:A
Kız kariyerinden vazgeçip cocuk doğurmaya karar verdi. Düşün bakalım en çok kimi düşünüyor? Parayaı mı? Kariyeri mi? Çocugunu mu? :X

Acun'la iş yaparsa hem cocuga zaman ayırıp hem de parasını kazanır. Hafalarca setlerde mi sürünsün kız:T:

Kız kariyerinden vazgeçip cocuk doğurmaya karar verdi. Düşün bakalım en çok kimi düşünüyor? Parayaı mı? Kariyeri mi? Çocugunu mu? :X

Acun'la iş yaparsa hem cocuga zaman ayırıp hem de parasını kazanır. Hafalarca setlerde mi sürünsün kız:T:
+10000000000000 :X

2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var ama :A
Timur Savcı sözleşmeden vazgeçtiğini söyledi, kızı zorla çalıştıracak adam değil. Mahkemelik olmaz istemez.:X

2015 yılı sonuna ka tims ile sözleşmesi var ama :A

Vicdanı varsa izin verir.Vermediyse kölelik sistemi kalkalı yıllar oldu:X Olmadı acun bastırır transfer parasını :X
bence acun hülyaya şov programı yapacağına meryeme yapsın :A

@Forumdash'ın dediği çok doğru çocuğun babasıda hayırsız çıktı, tek başına bırakmayacaktır. Ayrıca Acun'la çalışınca daha aza çalışcak ve daha fazla para kazanacak. 2 programda yer alsa 50 bin liradan haftada 100 bin kazanır.:)
acun en başta o ka reklam alamaz :X reyting alınca paralar gelince saçmaya başalr:X

bence acun hülyaya şov programı yapacağına meryeme yapsın :A

acun en başta o ka reklam alamaz :X reyting alınca paralar gelince saçmaya başalr:X
Adam 50 tane sponsor buluyor. İktidara da yakın THY, Ziraat Bankası reklamları devletin tüm imkanlarını kullanacaktır.:)

ben M.uzerlinin oyunculuguna soz etmedim, ben sadece nasil bir senaryoda nasil bir rolu uslene bilir diye duşundum, biraz zor.
hep yabanci ulkeden gelen kadin rolu mu olmali?
Olabilir 😉 Mesela uzun yıllar İngilterede yaşamış ama sonradan bir olay sonucu İngiltereden kaçmak zorunda kalan kadın rolünde oynayabilir :)