Türk Dizilerinin En Yüksek İzleyici Sayıları

çok uyumuştum dün :F gitmeden ekleyeyim my-afk yazın da yayınlanmışlar yazları ikisi de dökülmüş 2 reytinglere kadar düşmüşler kışın coşmuşlar:X

haftalık değil dizi haftalık ortalamaları yayınlanmış :X ayrıca bu ka farkın olma nedeni dizilerin aralıksız yayınlanması my-afk yazın 2-6 arası reyting almış genelde kışın my 14 afk 12 küsür reytinge ka çıkmış :X
konuya ekleseydin :D

çok uyumuştum dün :F gitmeden ekleyeyim my-afk yazın da yayınlanmışlar yazları ikisi de dökülmüş 2 reytinglere kadar düşmüşler kışın coşmuşlar:X

haftalık değil dizi haftalık ortalamaları yayınlanmış :X ayrıca bu ka farkın olma nedeni dizilerin aralıksız yayınlanması my-afk yazın 2-6 arası reyting almış genelde kışın my 14 afk 12 küsür reytinge ka çıkmış :X
Neyse akşama bi daha okurum, hiç bişey anlamadım:X Allah'tan bugun pazar:X akşama kadar devirir yatarım:A

1.86 ile çarp :X ayrıca bende en son 0.8 gözküyor:A 3 reyting başlardaki bölümlere aittir.a

en son huricihan beyazıtın sarayına gitmiş :D 110lu bölümlerdeler:X

olabilir panpa türkiyede öbgz 27 reyting de aldı 8 de :X vadi 20 lerde dolaştı 8-10 da aldı
Az izlenme oranları Muson yağmurlarına mı denk geldi, olmuştur mutlaka birşey hacı.:X

MY 26 milyondan 4 milyona niye düşsün.:X

Her şey başlatan Aşk-ı Memnu'ya tebrikler.:D

My onun rekorunu kırmış ama fark yok pek.:D