Galip Derviş candır değiştirilemez !!O şimdilik yok bu var![]()
Bu futbolcuyu sevdiğim için koydum yoksa Galip Derviş candır tabiGalip Derviş candır değiştirilemez !!![]()
MelunBu futbolcuyu sevdiğim için koydum yoksa Galip Derviş candır tabi![]()
1 hafta oldu galiba tatili sevdi 1 hafta daha uzatmya karar vermiştir
Gelmesi lazımdı1 hafta oldu galiba tatili sevdi 1 hafta daha uzatmya karar vermiştir![]()
Hayır işte demişler onları taklit et diyeBugün biraz izledim...
Celal Turabi özentisi, Savaş Murat'ı, Sara Sahra'yı örnek almış, Ezgi ucundan Merve. Ramazan'da kahvaltı? Ya siz hayırdır?
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
Telden felanda girmyior dış dünyay'la bağlantısı kesmiş galibaGelmesi lazımdı
Onun yüzünden mesaj sayım azaldı
O duramaz oralada özlemiştir gelmesi lazım![]()
Nasıl yaşıyor dış dünyaylaTelden felanda girmyior dış dünyay'la bağlantısı kesmiş galiba![]()
Oh sendemi 1 hafta nereye gidiyonuz afrika turuNasıl yaşıyor dış dünyayla
Sevgilisiyle gitmişse doğrudur tabi kesilirBende gidicem ayın 27 yada 28 nde sevgilimle giderim dış dünyayı unuturm
![]()
Benim 1 ayda olabilirOh sendemi 1 hafta nereye gidiyonuz afrika turu![]()
1 aymı 😱 hadi bakalım al dinlenBenim 1 ayda olabilir
İstanbula gidip avukatlık diplomamı alıam ordan ege akdeniz turu![]()
Belli olmaz orası sıkıldığım an çıkıp gelirim1 aymı 😱 hadi bakalım al dinlen![]()
Ben 20 sayfa olur demiştim 11 sayfa olmuş 2 günde.Celal hiç olmamış.Turabinin hareketlerini yap demişler resmen adama
Üzgünüm @mrt-06 bu konu 30 sayfa bile olamaz![]()
Survivor konusu gibi bir oran bekleme bu konudanBen 20 sayfa olur demiştim 11 sayfa olmuş 2 günde.![]()
Zaten bekliyorum demedim, 20 sayfa olur dedim.Survivor konusu gibi bir oran bekleme bu konudan![]()
20 sayfada olana kadar yayından kaldırılırZaten bekliyorum demedim, 20 sayfa olur dedim.![]()
Bugün biraz izledim...
Celal Turabi özentisi, Savaş Murat'ı, Sara Sahra'yı örnek almış, Ezgi ucundan Merve. Ramazan'da kahvaltı? Ya siz hayırdır?
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
tamam, bende izlemiyorum zatenYok ne işim olur benim onla izlemiyorum.![]()
tamam, bende izlemiyorum zaten![]()