- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Şimdi araştıracağım Dilaver hocayı başka dizilerde yer almışmı, ben hatırlamıyorum.valla bazı oyuncular unutuluyor hemen![]()
Şimdi araştıracağım Dilaver hocayı başka dizilerde yer almışmı, ben hatırlamıyorum.valla bazı oyuncular unutuluyor hemen![]()
bende o rolden başka hatırlamıyorumŞimdi araştıracağım Dilaver hocayı başka dizilerde yer almışmı, ben hatırlamıyorum.![]()
Nerede kalmıştık dizisinde oynamıştı Haluk Bilginer ile görünce hatırladım ve daha sonra İstanbul'un Altınları dizisnde yöneetmenlik yapmış. Keşke bir dizide oynasa.bende o rolden başka hatırlamıyorum![]()
![]()
acaba oyunculuğu mu bıraktı ?Nerede kalmıştık dizisinde oynamıştı Haluk Bilginer ile görünce hatırladım ve daha sonra İstanbul'un Altınları dizisnde yöneetmenlik yapmış. Keşke bir dizide oynasa.
![]()
En son işte 2011'de yönetmenlik yapmış, 2008'den beri oyunculuk yapmıyor.acaba oyunculuğu mu bıraktı ?![]()
dizi süreleri çok uzun olduğun için oyunculuk yapmıyordur galibaEn son işte 2011'de yönetmenlik yapmış, 2008'den beri oyunculuk yapmıyor.![]()