Karadayı Litvanya'da

bu arada litvanyada da tns ölçüyormuş @Forumdash a bir dayanak çıktı :F @ozgur2113 @sokak sanati

bu arada 1 ayı geçmiş yayın başlayalı çok yavaş bu karadayı fanları :A

Dizi orada şimdi hafta 3-4 bölüm yayınlıyordur o zaman ilk sezonu bitirmişlerdir.Anlayacağımız baya yavaşlar.:A

Tns varsa iyi yine. Türkiye^'yi güzel temsil edecek bir yapım seçmişler.:F

Haftada 5 gün :X Sabah akşam Karadayı veriliyor :X

Hafta içi :20'de
Hafta içi sabah : 20'de

@xemrexxx

Yani çok geç öğrenmişsiniz Karadayı'nın yayınlandığını.

Ben buradan iki sonuç çıkarırım ya yankısı hissedilmedi ve Litvanya sınırlarında diziyi izleyen çok az ve haberleri çıkmadı.

yada siz çok geç öğrendiniz.:AAma ilk sonuç daha mantığa yatıyor.:A

Reytingleri nasıl mış.(b)

hafta içi sabah 20 ne :F
Alıntımın içiyle oynama 😛

Ben buradan iki sonuç çıkarırım ya yankısı hissedilmedi ve Litvanya sınırlarında diziyi izleyen çok az ve haberleri çıkmadı.

Geç öğrendik hatta özel haber etiketimi yapiştirmam gerek :A Reytingleri nerden bulayım. TV2 gibi kardeş kanalmiş.(Bu arada MY'de aynı kanalda. Karadayıya fok atan MY'de bulur kendini:F:F)

Bu arada @sokak sanati kanal memnun ki 1 aydır yayınlandiği halde adamlar yayında değişiklik yapmamiş:X Hem de 2 kere yayınlanıyor:X

ezel yayınlanıl orada da ama demek ki etki etmemiş ki bergüzar diyiler fragmanda:A

Alıntımın içiyle oynama 😛

Geç öğrendik hatta özel haber etiketimi yapiştirmam gerek :A Reytingleri nerden bulayım. TV2 gibi kardeş kanalmiş.(Bu arada MY'de aynı kanalda. Karadayıya fok atan MY'de bulur kendini:F:F)

Bu arada @sokak sanati kanal memnun ki 1 aydır yayınlandiği halde adamlar yayında değişiklik yapmamiş:X Hem de 2 kere yayınlanıyor:X

My'ye laf atanın mutabı belli ben çekilirim konudan.:F

Kanal Tv 2 gibiyse baya vahimmiş durumu.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919