Daha ismini yazamıyorsunAb kadını ne de olsa.Karajadus'tan sonra Ezel'i kapmaya çalışır yapımcılar.
Daha ismini yazamıyorsunAb kadını ne de olsa.Karajadus'tan sonra Ezel'i kapmaya çalışır yapımcılar.
İyi bak.😱Adımı karalamaya çalışma sen izlediğin diziyi bilmiyon.Daha ismini yazamıyorsun[HASHTAG]#KARADAJUS[/HASHTAG] o.
![]()
Fragmanı izle. Ne yazıyor görürsün.İyi bak.😱Adımı karalamaya çalışma sen izlediğin diziyi bilmiyon.![]()
@Forumdash 'ın hatasıdır o zaman.Fragmanı izle. Ne yazıyor görürsün.![]()
Fark yapmaz bence![]()
bu arada litvanyada da tns ölçüyormuş @Forumdash a bir dayanak çıktı@ozgur2113 @sokak sanati
bu arada 1 ayı geçmiş yayın başlayalı çok yavaş bu karadayı fanları![]()
Haftada 5 günDizi orada şimdi hafta 3-4 bölüm yayınlıyordur o zaman ilk sezonu bitirmişlerdir.Anlayacağımız baya yavaşlar.
Tns varsa iyi yine. Türkiye^'yi güzel temsil edecek bir yapım seçmişler.![]()
hafta içi sabah 20 ne
Alıntımın içiyle oynama 😛hafta içi sabah 20 ne![]()
Geç öğrendik hatta özel haber etiketimi yapiştirmam gerekYani çok geç öğrenmişsiniz Karadayı'nın yayınlandığını.
Ben buradan iki sonuç çıkarırım ya yankısı hissedilmedi ve Litvanya sınırlarında diziyi izleyen çok az ve haberleri çıkmadı.
yada siz çok geç öğrendiniz.Ama ilk sonuç daha mantığa yatıyor.
Reytingleri nasıl mış.![]()
ezel yayınlanıl orada da ama demek ki etki etmemiş ki bergüzar diyiler fragmandaYani çok geç öğrenmişsiniz Karadayı'nın yayınlandığını.
Ben buradan iki sonuç çıkarırım ya yankısı hissedilmedi ve Litvanya sınırlarında diziyi izleyen çok az ve haberleri çıkmadı.
yada siz çok geç öğrendiniz.Ama ilk sonuç daha mantığa yatıyor.
Reytingleri nasıl mış.![]()
Alıntımın içiyle oynama 😛
Geç öğrendik hatta özel haber etiketimi yapiştirmam gerekReytingleri nerden bulayım. TV2 gibi kardeş kanalmiş.(Bu arada MY'de aynı kanalda. Karadayıya fok atan MY'de bulur kendini
)
Bu arada @sokak sanati kanal memnun ki 1 aydır yayınlandiği halde adamlar yayında değişiklik yapmamişHem de 2 kere yayınlanıyor
![]()
MY'de hafta içi 17:50'de veriliyormuşezel yayınlanıl orada da ama demek ki etki etmemiş ki bergüzar diyiler fragmanda![]()
TV2'nin bizdeki durumu iyi kiMy'ye laf atanın mutabı belli ben çekilirim konudan.
Kanal Tv 2 gibiyse baya vahimmiş durumu.![]()
ezel yayınlanıl orada da ama demek ki etki etmemiş ki bergüzar diyiler fragmanda![]()
MY'de hafta içi 17:50'de veriliyormuştek sefer
TV2'nin bizdeki durumu iyi ki![]()
my 16.30 da lnk tvde 18.00 tv 1 de yayınlanıyorMY'de hafta içi 17:50'de veriliyormuştek sefer
TV2'nin bizdeki durumu iyi ki![]()
17:50 'demy 16.30 da lnk tvde 18.00 tv 1 de yayınlanıyor![]()
Anladım bana seslendiğini@forumdah keşke anmasaydın diziyi şimdi konunun halini düşünemiyorum.![]()