"Constantine" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Dizinin ilk bölümü düşmüş 😱 @OzaN @sürgünüm @xemrexxx @berkann @KayıpSehir @yatutarsa

Konuda yorumunu göremedim ama türünü sever @Çiğdem-
Yeni moda da bu oldu herhalde, aylar öncesinden sızdırmak. :):)

@Çiğdem- ile ikiniz izlersiniz büyük ihtimal. :D
bu diziden haberim yoktu hemen indirmeye aldım ilk bölümünü bugün izlicem ilk bölümlerin nete erken düşmesi bence gayet iyi birşey okadar ay çıkmasını beklemek zoruna kalmıyoruz yanı 1.bölüme göre izleyip izlemicemize karar verebiliyoruz bu diziyide şimdiden dizi listeme ekledim hayırlı olsun :Z:Z:Z

bu diziden haberim yoktu hemen indirmeye aldım ilk bölümünü bugün izlicem ilk bölümlerin nete erken düşmesi bence gayet iyi birşey okadar ay çıkmasını beklemek zoruna kalmıyoruz yanı 1.bölüme göre izleyip izlemicemize karar verebiliyoruz bu diziyide şimdiden dizi listeme ekledim hayırlı olsun :Z:Z:Z
Ama ikinci bölüm gelene kadar diziden soğuyorsun. :):)

Ama ikinci bölüm gelene kadar diziden soğuyorsun. :):)
oda var ama dizi takvimime eklesemmi eklemesemmi diye aylarca beklemekten iyidir bence dzi başlamadan izleyip dizi listesine ekleyip eklememe kararı alabiliyorsun 🙂🙂
süpernatural fanı olarak melek ve şeytan konularına çok alışığız önce melek dizisi olarak dominion yayınlandı şimdide şeytanları konu alan bu dizi yanı süpernatural fanı olarak ben memnunum gayet çıkan dizilerden yabanc değiliz en azından konuya :Z:Z:Z

oo sevindiğine göre şimdiden izleyecesin

Filmi izlemedim, son yorumlanılan konularda rastlayıp girdim. :D

Konuya gelirsek, supernatural esintisi aldım hafiften, sevdiğim tarzlardan yani tek farklı hafiften sağlam bir korku tarafıda var gibi geldi fragmanda. Bir şans tanırım diziye. :)

@OzaN neden dizi sezon yorumları konusu açılmadı?
Ben 1.bölümü çok beğendim izlemeye devam edicem:)
Ayrıca o kanatlı adam losttaki michael değil mi?

Dizi nete filan düştü izleyen izledi ama benim gibi izlemeyip merak edenlere yeni fragmanı paylaşayım :X