Ben normalde de izliyorum ama survıvor gibi sıkı takip etmiyorum yst ve o sesiAcun çok akıllı, işine yaramayacak insanlarla ilgilenmez... Meryem jüride oturursa, hepimiz tv karşına yığılacağız.![]()
Ben normalde de izliyorum ama survıvor gibi sıkı takip etmiyorum yst ve o sesiAcun çok akıllı, işine yaramayacak insanlarla ilgilenmez... Meryem jüride oturursa, hepimiz tv karşına yığılacağız.![]()
Meryem için hiç izlemediğim Yetenek Sizsiniz bile izlenir.Ben normalde de izliyorum ama survıvor gibi sıkı takip etmiyorum yst ve o sesi![]()
Ben survıvoru bekliyorum vallaMeryem için hiç izlemediğim Yetenek Sizsiniz bile izlenir.![]()
Survivor yeni bitti, çok beklersin.Ben survıvoru bekliyorum valla![]()
Neden Ohh' ladın ki?![]()
hell to the no
yalan çıkmadı diye![]()
Az kaldı 7 aySurvivor yeni bitti, çok beklersin.
Aynen, haber doğru çıktığı için. Çünkü Meryem Uzerli hakkında çok yalan yanlış haber çıktı.
Meryem dönsünde dizi yarışma falan farketmez.![]()
7 ay beklesen ne olur hakeden birinci olmadıktan sonra bkz. Gökhan Keser.Az kaldı 7 ay![]()
acuna kanım ısındı bir andameryem ne yarışması, gir bi diziye artık.bu arada artık acun'a laf edeni Allah @xemrexxx nin gazabından korusun ?? 😱 mi acaba ?
![]()
Şimdiden Meryem'in kahkahaları çınlıyor kulaklarımda.acuna kanım ısındı bir anda![]()
inşalalh olur diyelimŞimdiden Meryem'in kahkahaları çınlıyor kulaklarımda.![]()
Dizi gibi yorucu da olmaz, hem şöyle bir şansımız olacak haftada en az 2 gün hata 3 gün kendisini ekranda görme şansımız olacak.inşalalh olur diyelimbu seeneyi my filmi ve yst ile geçirsin
![]()