Hilal Altınbilek ile Mert Yazıcıoğlu Aşk Yaşıyor!

Kadın çok güzel :) Çocugu hiç sevmiyorum :)

Sanada laik banada laik ama o çocuğa değil :X Baran ona göre küçük kalıyor ayrıca Hilal çok fotojenik çıkıyor her resimde :)
Haberi Hilal yalanlamış ama bu haberlerin sonradan doğru çıktığını da çok gördük.:)

Milliyet Cadde muhabiri haberi masa başında kurgulamamış, Bodrum'da belkide yakınlaşmalarına şahit oldu bilemiyoruz yakında gerçekler ortaya çıkacaktır.:)

Haberi Hilal yalanlamış ama bu haberlerin sonradan doğru çıktığını da çok gördük.:)

Milliyet Cadde muhabiri haberi masa başında kurgulamamış, Bodrum'da belkide yakınlaşmalarına şahit oldu bilemiyoruz yakında gerçekler ortaya çıkacaktır.:)
Bu resimden anlaşılacağı üzere kardeş bacı olacak halleri yok bunların :A

Bence bir yakınlaşma olmadan kimseyi karalayamaz kaldıki böyle birşey gerçekten kimse vicdanen yapamaz,ama gerçi bunlar magazinci yapaiblirlermi orası bilemem kaldıki reism doğruları gösteriyor :)

Bu resimden anlaşılacağı üzere kardeş bacı olacak halleri yok bunların :A

Bence bir yakınlaşma olmadan kimseyi karalayamaz kaldıki böyle birşey gerçekten kimse vicdanen yapamaz,ama gerçi bunlar magazinci yapaiblirlermi orası bilemem kaldıki reism doğruları gösteriyor :)
Resimde tuhaflık mı var ben mi göremiyorum? Denizde beraberler ne var bunda yani. :)

Bu kızı da öyle büyütüyorsunuz ki, sanki dünya güzeli.

Cin çarpmış şeytana benziyor. Neresi güzel? :F

images