hayret bi şey
Emekli
Ben ilk bölümün ortalarına doğru sıkılmıştım. Bu bölüm hep enerjik geçti aslında2.bölümü pek sarmadı.Şu an reklam itibariyle kapattım. İlk bölümü daha başarılıydı sanki![]()
Ben ilk bölümün ortalarına doğru sıkılmıştım. Bu bölüm hep enerjik geçti aslında2.bölümü pek sarmadı.Şu an reklam itibariyle kapattım. İlk bölümü daha başarılıydı sanki![]()
Şu an bölüme adapte olamadiğimdan belkiBen ilk bölümün ortalarına doğru sıkılmıştım. Bu bölüm hep enerjik geçti aslında![]()
Verirler herhaldeŞu an bölüme adapte olamadiğimdan belkiİlk bölümün tekrarına bile yine bakmiştim
Bu haftada yine tekrar verirler heralde
![]()
+1 sonsuza kadar haklısın.Müthiş bir bölümdü.Berk Cankat kendini kanıtlıyorDizi 2. bölümüyle çıtayı öyle yükseltti ki, bir daha bu kadar iyi olamacayacak diye korkuyorum. Berk Cankat çok iyi oynuyor bu arada. Keşke fanları 9-10 yaşında çocuklar olmayaydı.
İnşallah kendisini festival filmlerinde de izleme fırsatı buluruz. Gizem Karaca fena oynamıyor ayrıca.+1 sonsuza kadar haklısın.Müthiş bir bölümdü.Berk Cankat kendini kanıtlıyor![]()
Festival filmi ne be ? Gişe filmlerinde oynasında izleyelim yaniİnşallah kendisini festival filmlerinde de izleme fırsatı buluruz. Gizem Karaca fena oynamıyor ayrıca.
Bu yaz Kaçak Gelinler - Ulan İstanbul - Güzel Köylü üçlüsü kışın da iş yapar çok keyifli diziler. Ha birde arada cevaplarımı 'like'ladığın için teşekkürler :33
İyi senin dediğin gibi de olsun Çağan Irmak filminde oynasın hem festivale gider hem gişe yaparFestival filmi ne be ? Gişe filmlerinde oynasında izleyelim yaniEvet o 3 dizi müthişler eger güzel köylü iy gitmeye devam ederse belki çarsambada kalır.Önemli değil bu arada
![]()
Evet iyi olur ama Çağanda tamammıyız filminde bozdu kendini.Reaksiyonu pazartesiye koymalı bence yurdaer mi daha çok izlencek yoksa kenanmı ? @Çiğdem-İyi senin dediğin gibi de olsun Çağan Irmak filminde oynasın hem festivale gider hem gişe yaparİyi gidecek gibi duruyor 7'yi bulur en kötü. Ama Star'ın Reaksiyon'u çarşambaya koyma ihtimali de var.
![]()
İyi de benim aksine Çağan Irmak'ın en beğendiğim filmi Tamam Mıyız. Sen niye beğenmedin ki?Evet iyi olur ama Çağanda tamammıyız filminde bozdu kendini.Reaksiyonu pazartesiye koymalı bence yurdaer mi daha çok izlencek yoksa kenanmı ? @Çiğdem-
çarşamba akşamı olucak bence kösem sultana daha 1 yıl varmış o sürede çarşambayı boş brakmaz star tv reyaksiyonu koyucaktır 🙂🙂Evet iyi olur ama Çağanda tamammıyız filminde bozdu kendini.Reaksiyonu pazartesiye koymalı bence yurdaer mi daha çok izlencek yoksa kenanmı ? @Çiğdem-
İşte beğenmedim.İnsallah pazartesi olur.İyi de benim aksine Çağan Irmak'ın en beğendiğim filmi Tamam Mıyız. Sen niye beğenmedin ki?Bence de Reaksiyon pazartesi olmalı. 😀
İyide sonra reaksiyon gün değiştirmek zorunda kalır güzel köylü çarsamba iyi gider benceçarşamba akşamı olucak bence kösem sultana daha 1 yıl varmış o sürede çarşambayı boş brakmaz star tv reyaksiyonu koyucaktır 🙂🙂
reyaksiyon bu süreçte çarşamba iyi sonuc alamazsa gün değiştirir yanı bahaneside kösem sultan olur ama reyaksiyon çarşamba iyi başarı elde ederse kösem sultana başka gün bakarlar bence bu süreçte çarşambaya reyaksiyınu ben olsam denerdim 🙂🙂İşte beğenmedim.İnsallah pazartesi olur.
İyide sonra reaksiyon gün değiştirmek zorunda kalır güzel köylü çarsamba iyi gider bence![]()
Anladım öyle olabilirreyaksiyon bu süreçte çarşamba iyi sonuc alamazsa gün değiştirir yanı bahaneside kösem sultan olur ama reyaksiyon çarşamba iyi başarı elde ederse kösem sultana başka gün bakarlar bence bu süreçte çarşambaya reyaksiyınu ben olsam denerdim 🙂🙂
Ege deme yaDizi ferah bir görüntü veriyor. Buram buram ege'm kokuyor.![]()
Hayır gelmez o adamdan fazla kaptırma.Ferat (Sultan gibi söylediğimi düşün.@mrt-06) yüzünden bakamadım bu hafta tekrarına bakarım haftaya kendi gününden izlerim.
![]()