Miray Akay 'Benim Adım Gültepe' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1404325809.jpg

Kanal D'nin yeni dizisine genç oyuncu Miray Akay dahil oldu.

Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Benim Adım Gültepe'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı D Producitons imzalı dizinin kadrosunda Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Tolga Sarıtaş ve Bülent Alkış gibi isimler yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna 20 Dakika dizisinde Duru Halaskar karakterini canlandıran Miray Akay da dahil oldu.

Hayırlı Olsun :D
Dizinin kadro baya genişledi :)
2-3 hafta daha transfer haberi duyarız sonra çekimle başlayacak :D

Gayet başarılı bir şekilde ilerletiyor kariyerini. :)

Salı olsun bakayım :X Cuma da iyidir gerçi:X

Benimde onlarda da şişti.Sanki o haberleri ben açtim :T:
en aızndan bu dizide kalite var gibi (oyuncu kadrosu ve kamera arkasında:A) :A salı nerye oliyi küçük ağam var:F pazartesi ulan istanbul tutarsa devam eder bu dizi çarşambaya gelir :A

Salı olsun bakayım :X Cuma da iyidir gerçi:X

Benimde onlarda da şişti.Sanki o haberleri ben açtim :T:
Buraya yazıyorum,bu dizi Kara Para Aşk'ın karşısına gelecek.:X

Salı Küçük Ağa,Perşembe Kurtlar Vadisi var.:X

Yalan Dünya ve Arkadaşım Hoşgeldin Cuma yayınlanacaktır.:X

en aızndan bu dizide kalite var gibi (oyuncu kadrosu ve kamera arkasında:A) :A salı nerye oliyi küçük ağam var:F pazartesi ulan istanbul tutarsa devam eder bu dizi çarşambaya gelir :A
Kanal D2nin cuması çok mu güçlü? YD'yi ve Ulan İstanbul'u pazartesi yayınlayıp yd'nin "pazartesi sendromu" diyip komedi gecesi yapılabilir. Kaldı ki yönetmene Kyp'la gecen sene cuma gecesi emanet edilmişti :X

Buraya yazıyorum,bu dizi Kara Para Aşk'ın karşısına gelecek.:X

Salı Küçük Ağa,Perşembe Kurtlar Vadisi var.:X

Yalan Dünya ve Arkadaşım Hoşgeldin Cuma yayınlanacaktır.:X
A.h'ı unutmuştum:X As bitse çok güzel olacak yaa bitmiyor bitmiyor bitmiyor 😡

Kanal D2nin cuması çok mu güçlü? YD'yi ve Ulan İstanbul'u pazartesi yayınlayıp yd'nin "pazartesi sendromu" diyip komedi gecesi yapılabilir. Kaldı ki yönetmene Kyp'la gecen sene cuma gecesi emanet edilmişti :X
bu dizi le kayıp bir mi :A kayıp ın senaryosu bize uymiyidi bunda öyle oalcağını sanmam :A bence pazartesiye gelsin bu yoksa 2.sezon izleymemem kösem gelince:(

Cumartesi Arka Sokaklar'ın yerinde yayınlansa rahat 7-8 reyting alır.:X

bu dizi le kayıp bir mi :A kayıp ın senaryosu bize uymiyidi bunda öyle oalcağını sanmam :A bence pazartesiye gelsin bu yoksa 2.sezon izleymemem kösem gelince:(
Kayp'ın fragmanları dönerken öyle demiyordunuz:X Olsun ben cuma derim.Karagül 13-14'leri görüyor dramla, kanal D komediyle kaç alacak? @sürgünüm'ün demesi gibi ah ve yd yayınlansa yine Kanal D'yi kurtarmaz gibi(b)

halkın dizisiyle sorunun ne .ss

Kayp'ın fragmanları dönerken öyle demiyordunuz:X Olsun ben cuma derim.Karagül 13-14'leri görüyor dramla, kanal D komediyle kaç alacak? @sürgünüm'ün demesi gibi ah ve yd yayınlansa yine Kanal D'yi kurtarmaz gibi(b)
dizi başlayonca gördük konular bölümlükmüş reytingin yarısını sil zaten türkiyede tutmiyi bu tarz:X

cuma olmasın karagül karşısında çok şansı olmaz:A