Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sana da ye§iller cok yakI§mI§ atacan mesajlarI yakamoz siler sende tekrar eklersin nasIl ama i§i ba§tan sIkI tutacan sana sIkI markajj uygulayorum10. sıradayız fena değil.
Tebrikler ba§arIlarInIn devamInI dilerimÇok iyi
Teşekkürler abi. Neler düşünmüşsün öyle.Sana da ye§iller cok yakI§mI§ atacan mesajlarI yakamoz siler sende tekrar eklersin nasIl ama i§i ba§tan sIkI tutacan sana sIkI markajj uygulayorum
Tebrikler ba§arIlarInIn devamInI dilerim
Ne yapalIm nazImIzIn geçtigi insanlara takIlIyoruzTeşekkürler abi. Neler düşünmüşsün öyle.
Sen forumun en eskilerindensin senin böyle makama mevkiye ihtiyacIn yok sen bu forumun koca çInarlarIndan birisin biz seni böyle sevdikYine yokum listede büyük şaşırdım 😡
Teşekkür ederim. Yok zaten benim zaten bu tür şeyler ilgimi çekmiyor renk olsun diye yazdım onuSen forumun en eskilerindensin senin böyle makama mevkiye ihtiyacIn yok sen bu forumun koca çInarlarIndan birisin biz seni böyle sevdik
Zaten biliyorum bende hak edene hak ettigi degeri vermek istedimTeşekkür ederim. Yok zaten benim zaten bu tür şeyler ilgimi çekmiyor renk olsun diye yazdım onu
Sende değerlisin, büyüğümüzsünZaten biliyorum bende hak edene hak ettigi degeri vermek istedim
Cok saol sakIn ban yeme 1,5 senedir aranIzdayIm herkesi tanIyorum kendi capImda bazIlarI var bu toplulugun icinde gercekten duru§larIyla fikirleriyle bu övgûleri bana göre cok hak ediyorlar bu insanlardan biride sensin bunu dile getirmek istedim sadeceSende değerlisin, büyüğümüzsün
Gaza geldim, her an ban yiyebilirim
Tekrar teşekkürler. Banlamazlar zaten beni, banlayınca birşey eksik kalıyor forumdaCok saol sakIn ban yeme 1,5 senedir aranIzdayIm herkesi tanIyorum kendi capImda bazIlarI var bu toplulugun icinde gercekten duru§larIyla fikirleriyle bu övgûleri bana göre cok hak ediyorlar bu insanlardan biride sensin bunu dile getirmek istedim sadece
Kimse banlanmasın tabi, herkesin bekleyeni oluyor
Evet misal @destere foruma ara sira giriyor konulara dogru duzgun yorum yazmiy😵zledim onu bennnnKimse banlanmasın tabi, herkesin bekleyeni oluyor
Oruç tutup yemek yiyip yatıyordur forum aklına gelir mi onun şimdi ?Evet misal @destere foruma ara sira giriyor konulara dogru duzgun yorum yazmiy😵zledim onu bennnn
Ramazandan oncede oyleydi o forumdaki bir olay nedeniyle gittiOruç tutup yemek yiyip yatıyordur forum aklına gelir mi onun şimdi ?